Stari grad i Vračar dva meseca posle izbora bez predsednika opština

Izabran predsednik Skupštine opštine Stari grad iz stranke Aleksandra Šapića, dok je na Vračaru novi predsednik tamošnje skupštine sa liste SNS

Ostavite komentar


  1. žrtve smo Koštuničinog i Tadićevog zakona o izboru predsednika opština i gradonačelnika kaže:

    Kada su 2004.godine kandidati DSSa i DSa doživeli fijasko na lokalu, umesto da kandiduju ljude koji uživaju poverenje sugrađana, kao što su uradile grupe građana, oni su menjali zakon da mogu da nam serviraju ljude koji na direktnim izborima ne bi prošli. Vučiću takav zakon odgovara, jer može da servira, poput Tadića i Koštunice, nesposobne predsednike opština i gradonačelnike, koji ništa za svoje gradove i opštine neće tražiti, nego će prepustiti da beograđani vedre i oblače i da sve bude podređeno njihovim željama.

  2. otkad je jovanović došao na čelo DSS oni su postali filijala SNS-a. Ali ogromnim prostorom u medijima uspeli su malo ljudi da ubede da su opozicija. I evo šta radi opozicija, ulazi u vlast sa SNS, pa će onda opet pred sledeće izbore da izađu iz vlasti da bi opet glumili opoziciju.

  3. Dok se vi dogovarate ko ce na fotelju, meni krov toci i podliva,kisa se sliva ko vodopad ,u spavacim sobama, kuhinji i ja nikako da dobijem pomoc( ja penzioner, a stanari nece da ucestvuju u sanaciji ) a stan na elinom turistic.mestu!!! ????Gosp. Bastac me odbio, (ne moze pola krova vec ceo ),a cena, naucna fantastika! ???Privatno je vec ok ,ali zar je ceo moj krov ,zato sto sam prva ispod njega? Ko ce na stolicu ne znam ja glasala i cekam pomoc nadleznih ,a ono svi cute, a stan propada a ja nemocna sa penzijom da platim sama ceo krov?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.