Stariji prolaznik udario člana Narodne stranke (VIDEO)

Kako je izgledao verbalni i fizički sukob prilikom blokade

Ostavite komentar


  1. Redakcijo, preklinjem Vas, ostanite dosledni Vasoj uredjivackoj politici ne nasedajte na ovakve bljuvotine. Koja je razlika izmedju udarenog i sns bratije koja koristi identican vokabular i slicne provokacije?!?!?!

    1. Potpisujem. Mali ga je provocirao i objavljuje kako ga je batinas udario bez razloga. Ne budite ko informer, objavite ceo snimak.
      I ja bih ga udario, samo ranije.

    2. He, he. Pa o tome se i radi. Za ovog prolaznika niti se vidi da je SNS niti mu se moze pripisati krivica koliko ovom aktivisti koji spopada prolaznike na ulici. Uz to ovaj prolaznik ima ne malu prednost jer je stariji covek i samo jedna ruka mu je bila slobodna. Tesko ce ovde opozicija pobrati simpatije. Upravo obrnuto. A ova situacija nije nikakav izuzetak.

    3. Don Kihit:Pa šta je trebao da trbi maltretiranje tog huligana.Naravno da je trebao da ga odalami.

  2. Retko ulazim u clanke posto citam novine samo preko Naslovi.net,, vase cikam ponekad jer ste uglavnom pristrasni, iako ste vise opozicija. Ovo mi se svidelo sa vase strane jer ukazujete i na medijske manipulacije opozicije kao i pozicije. Hvala i pozz

  3. Operativac je mislio da moze uvredama i pretnjama da ponizi ovog starca. Ali ga je deda bukvalno spustio na zemlju.

  4. A sta je ocekivao? Svako normalan bi reagovao na isti nacin, posle ovakvog vredjanja.

  5. Boga mi,čilac ga je baš dobro odalamio,u momentu ga vratio na fabričko podešavanje,pa bi momčić mogao drugi put povede računa o jeziku i vaspitanju. A sve to kreće od kućnog vaspitanja i opšte kulture. Ne opravdavam nasilje,ali ovo mu dođe,roditeljska vaspitna mera.

  6. Marko je prema njegovom Tweet-er nalogu novinar i reporter, a sa onakvim rečnikom i ponašanjem odličan kadar za Informer. Novinari bi trebalo da brane svoju profesiju i da ne dozvoljavaju da se neko deklariše kao novinar , a da se onako ponaša . Narodna stranka bi trebala dobro da razmisli da li joj trebaju takvi aktivisti i pre nego li požuri da kvalifikuje nekoga kao batinaša iz SNS-a da utvrdi činjenice. Da se neki dripac onako ponaša prema bilo kome od nas, najverovatnije bi imali veliku želju da mu damo jednu vaspitnu. Ako neko misli da promeni nešto u ovoj zemlji, neka krene od članstva koje svojim ponašanjem odbija glasače. Ovakvi “ zaslužni članovi “ sada rade po državnim institucijama i zato imamo ovakvu vlast.

    1. Inace taj iz narodne stranke vodi se kao najjači ….

  7. To se desava kada se ovakvi manijaci ne procesuiraju i maltretiraju gradjane.

  8. Ovo su ciste budalastine, sada ce jos da ispadne da se salju penzioneri da tuku nekog po ulici, pa ovo je komedija sta pokusava opozicija!

  9. …opozicija je izgubila kompas, ovaj građanin koji je išao svojim putem samo se štitio od prostaka koji ga je pljuvao i provocirao i tražio mnogo više nego što je dobio a dobiće seledeći put !!!

  10. Dobio je sta je i trazio, drugi put nece da cacka mecku. Ali odmah etiketa da je verni clan „biblioteke“, kako je to otkrio? Ima istetoviranog Pinokia na nadlanici? Taj gospodin sa kesama tu negde zivi, mora da obilaxi pola grada da bi usao u svoju kucu, i samo mu fali neki „Zemunac“ da ga maltretira. A ta stranka je odlicna kad ima tskve prostake za „vidjenije clanove“

  11. Zasto niste pustili ceo snimak koji kruzi inernetom? Tamo se vidi kako „operativac“SZS provocira prolaznika?

  12. kako je moguće da ovaj „super deka“, kako mu tepaju režimski mediji, još uvek nije priveden zbog tuče ? Jel ovo pravna država ?

    1. Nije pravna država. Da jeste, momentalno bi pohapsila majmune koji blokiraju gradilište, osudila, poslala u zatvor, gde ce tokom izdrzavanja kazne raditi na nekom poljoprivrednom dobru. A stetu koju su naneli izvodjacu radova zbog blokade, da nadoknade, ako treba i oduzimanjem imovine radi namirenja stete! Hocete pravnu državu! E pa tako se to radi na zapadu, u koji se vi kunete! A dedi svaka čast! Ostali samo dugmići! Ajde objavite komentar, kad ste toliko principijelni! Objavicu ga i preko drugih medija, sa slikom, neka se vidi da namerno izbacujete komentare koji vam se ne dopadaju.

      1. pričaš o tome da predsednik opštine u kojoj se radovi odvijaju nema pravo da se pita o tome ? pa gde ti živiš i u kojoj pravnoj državi se tako nešto radi ? idi gledaj pink to si samo tamo mogao da pokupiš.

        PS ah da, cenzura danasa je tolika da je paralisala celu srbiju, niko ne sme ništa da pisne : ) . smešni ste do bola a prepoznajete se na milju.

        1. e pa kad ti bude trebalo nesto od ove drzave idi kod predsednika opstine a nemoj da prozivas drzavu I predsednika! Trg je DRZAVNO VLASNISTVO, a ne privatna prcija nekog malog predsednika opstine.

  13. Baš su spremni
    Jedan Snima
    Onaj Privocira
    Zaradio i pare i modro oko i onakav olimpijski pad na ogradu
    I snimak za secanje
    Ekstra

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.