Odbornik Zavetnika udario odbornika SNS-a u Aranđelovcu (VIDEO) 1Printskrin Fejsbuk, SO Aranđelovac

Nemanja Zečević i Ognjen Zečević, sinovi narodnog poslanika Zorana Zečevića iz redova Zavetnika, pretili su i fizički napali odbornika Srpske napredne stranke, na sednici Skupštine opštine Aranđelovac, preneli su mediji, a o tome je izvestila i RTV Šumadija.

Incident se dogodio tokom rasprava po drugoj tački dnevnog reda – Izrada izmene i dopune prostornog plana Opštine Aranđelovac.

Na snimku se vidi koškanje, pritrčavanje i kako Nemanja Zečević, odbornik u lokalnoj skupštini, pritrčava i sa leđa šutira u leđa, pa udara pesnicom u glavu odbornika SNS Mikicu Vasića koji je potom pao.

Stranka Zavetnici u Aranđelovcu se nakon incidenta oglasila saopštenjem objavljenim na društvenim mrežama.

„Današnja 8.redovna sednica Skupštine opštine Aranđelovac je prekinuta zbog skandaloznih govora predsednika opštine Bojana Radović, narodnih poslanika SNS-a Milosava Milojević i Jelene Milivojević, odnosno zbog odbornika SNS-a Mikice Vasić koji je napravio incident a koji je dalje izazvao fizičku reakciju svih odbornika Skupštine“, tvrde Zavetnici u saopštenju.

„Kao opštinski odbor Srpske stranke Zavetnici i odbornici Skupštine smatramo da ovakvo ponašanje predsednika opštine, narodnih poslanika i odbornika Srpske napredne stranke govori u prilog tome koliko ne poštuju građane koji su ih glasali kao ni instituciju Skupštine opštine. Najoštrije osuđujemo izlive mržnje, manipulacije i lažnih optužbi pomenutih članova Srpske napredne stranke“, dodaje se i zaključuje da „ovakve nastupe i izazivanje fizičkih sukoba mogu imati samo oni koji se plaše da će za sve lopovluke i laži odgovarati, kako pred narodom tako i pred nadležnim organima“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari