Stefanović: Između 600 i 700 građana prekršilo policijski čas za vikend

Ostavite komentar


  1. Hapsi i privodi sine Nebojsa, sve koji krse zakon! Tu nema razgovora i moljakanja! Sve redom. A prvo hapsi najveceg prekrsioca zakona i ustava, veleizdajnika! Znam ja da bi ga ti rado uhapsio 😉 Hapsi ga i operi svoje grehe, ti ih imas najmanje od cele te vase ekipe.

    1. Pa onda bi morao i tatu da uhapsi, a i samog sebe, jer mu je dao ovlašćenje da trguje oružjem!

    2. 30 dana kaznjen u karantinu, gore mi je nego robijasima koji imaju pravo na 1 sat setnje. Nestalo mi lekova, i hrane. Telefoni za pomoc nedostupni, komsinica nepokretna. izadjem parkiram i odmah me Uhapse,mil.stanica,marica 4 pandura,sud presuda 50.000 din. Teror je trajao 5 sati, bez hrane vode toaleta i BEZ lekova. Vracen na mesto zlocina posle 17 sati, 3 nova pandura bez maski puse….Zivot su mi ugrozili……Idi kuci i UMRI.

  2. …za 2 do 3 godine ce biti izmedju 2 i 3 procenta BDP-a sa 2 do 3 milijarde…

  3. U zemlji od sedam miliona ljudi njih 700 je prekršilo policijski čas u dva dana, ministar nezadovoljan, priželjkuje “bolju sliku”.
    Na stranu to što je nemoguće, podvlačim NEMOGUĆE da ih bude 0 koji su se oglušili o zabranu, ovo je zanemarljiv procenat koji ne može biti povod za uvođenje još oštrijih mera.
    Nemam problem da radim šta mi se kaže, nebitno od koga to dolazilo u ovakvoj situaciji, ali ako već poštujem apsolutno sve mere kao i ogromna većina stanovnika, a budući da to ni najmanje ne doprinosi ublažavanju stava naših zvaničnika, stičem utisak da šta god radio i koliko god se povinovao neće promeniti situaciju.

  4. Kamo lepe sreće da je vadesetčetvoročasovna zabrana kretanja sprovedena za sve od 5-35 godina starosti, a da je penzionerima omogućeno kretanje od 10-12 i od 20-22 sata. Ali Vučićeva „briga“ se opet, po ko zna koji put, okomila na pristojne i disciplinovanih građane Srbije: najgori su prošli najbolje-najbolji su prošli najgore!

  5. Tačan broj je ministru nepoznanica. Svaki podatak mu je „oko“. Smešno. U svakom slučaju na nivou statističke greške u odnosu na broj stanovnika Beograda.

  6. Zar ministar unutrašnjih poslova nema bar malo više inteligencije, u davanju informacije važnih za građane R Srbije , sem o broju građana koji su prekršili vreme policijskog časa.
    lak mu je posao pripao za primanje velikog novca ,tog radnog. neradnog mesta!!!??

  7. Kako kaže jedan ugledan i obrazovan čovek,vanredno stanje nije po zakonu i ustavu,pa inicijatori te odluke,mora da odgovaraju za kršenje zakona,koji su sami izglasali.medjutim,to vanredno stanje ima i nekih pozitivnih crta,ali zakon nisu pisali oni koji su kažnjeni,nego oni,koji su hapsili…

  8. Kako kaže jedan ugledan i obrazovan čovek,vanredno stanje nije po zakonu i ustavu,pa inicijatori te odluke,mora da odgovaraju za kršenje zakona,koji su sami izglasali.medjutim,to vanredno stanje ima i nekih pozitivnih crta,ali zakon nisu pisali oni koji su kažnjeni,nego oni,koji su hapsili..Nisaqm mogao dva puta da isto pišem,kad je epidemija sada bila pre par dana kao i danas i sutra!.Nisam dva puta rekao,nego ste se uplašili,pa prebacujete krivicu na mene.Menjutim,meni to ne s,meta,jer sam i kad je Vučić bio ministar informisanja kod Slobodana Miloševića isto tako bio ganjan kao novinar i član NUNS-a..

  9. način kako se pišu novine!Najbpolji način je sirov i južnosrbijanski:“To ste već rekli“!?

  10. 30 dana kaznjen u karantinu, gore mi je nego robijasima koji imaju pravo na 1 sat setnje. Nestalo mi lekova, i hrane. Telefoni za pomoc nedostupni, komsinica nepokretna. izadjem parkiram i odmah me Uhapse,mil.stanica,marica 4 pandura,sud presuda 50.000 din. Teror je trajao 5 sati, bez hrane vode toaleta i BEZ lekova. Vracen na mesto zlocina posle 17 sati, 3 nova pandura bez maski puse….Zivot su mi ugrozili……Idi kuci i UMRI.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.