Stefanović: Kosovo promenilo taktiku kod prijema u Interpol

Ostavite komentar


  1. Interpol je osnovan od strane Ujedinjenih nacija i da član te organizacije može biti samo država koja je član ili država posmatrač u UN.

    1. I UNESKO jejedna od sekcija UN pa je Palestina koja nije clanica UN, nasim glasom Darka Tanaskovica primljena u UNESKO i ako na toj teritoriji su spomenici hriscanske i judejske religije i kulture.
      Nego ja bih o necem drugom, da opet pokusam.
      Ne samo da nece biti primljeni u INTERPOL nego ce se povuci, ne desetak kako se spekulise vec mozda i dvadestak priznanja R. Kosovo iz prostog razloga sto je Pacoli izgubio na izborima i ako je is svog dzepa dao cak tristotine miliona evra.
      Mozda mu nisu oprostili jahtu sa Srpskom Listom kada su sarasnji pobednici ispali iz igre i usli u opoziciju. Nisu oprostili Ni Srpskoj Listi pa ce namerno sastaviti vladu od dvanaest ministarstva (jer svako ministarstvo preko dvanaest ministarstva donosi plus jedno mesto za Srbe) sve u zelji da ne postujuci ustav sprece Srbe da udju u vladu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.