Stefanović: Na čelo Saveta izabran Mićanović – šef botova SNS

Telo Skupštine Beograda grada dobilo, uz protivljenje, opozicije, novog predsednika

Ostavite komentar


  1. Koga god da izabere vladajuća stranka, opoziciji smeta, ima hiljadu i jednu informaciju koju niko nema, odmah se ta osoba vređa i omalovažava. Nije mi jasno zašto, da li je to politika opozicije, napad i samo napad. Dozvolite ljudima da rade, da se dokažu, pa onda komentarišite.

    1. Naravno “sasa” tebi ne smeta. Gsn Micanovic je dokaz koliko moze da se dogura od lepljenja plakata do gradske skupstine. I ti ces “sasa” mozda jednog dana dogurati daleko. Zato je vazno da nastavis sa pisanjem komentara podrske tvojoj stranci i vodji.

      1. A sta bi ti lovče da neko podržava lopove iz opozicije, one koji se svojski potrudiše da da opljačkaju državu i osiromaše narod. Blago tebi lovče kad pati nemaš ni koliko crnog ispod nokta.

          1. Zorice, ovi koji ti placaju su najveci lopovi u istoriji Srbije. I tvoj sendvic je od ukradenih para

        1. Evo, moja trudna zena i ja cemo da sad da opljackamo drzavu za 8000 bednih dinara njene plate na bolovanju. Hvala preCedniku na mogucnostima za nas lopove.

        2. „Laro“, ako su ovi prethodni pokrali sve sto se moglo pokrasti, zasto ih tvoj Veliki Vodja ne uhapsi i posalje na robiju i da vise stavimo tacku na zute i sve ostale ako su zaista lopovi?!

      2. Izraz bot se koristi kako bi se prikazalo nešto što je veštačko,odnosno neko ko ne misli svojom glavom.Vama je očigledno mržnja jedina pokretačka aktivnost pošto nemate ljude koji bi vas aktivno podržavali niti politiku koju bi ti ljudi branili.

        1. Ne! Bot se botu inace koristi i zargonski za organizovano ostavljanje komentara radi uticaja na javno mnjenje. Eto vam malo besplatne edukacije. Sledece naplacujem.
          Pusti ti druge politicke stranke,nije ti posao i drzi se svoje.

          1. E nije ni to, neko je bot skracenica od web robot sto predstavlja racunar koji radi automatski. Edukujte se bolje

      3. Rec BOT u engleskom recniki: larva muve koja parazitira u crevu domacina. Kakva savrsen opus za Micana I ekipu.

      4. Mora da si ti već dogurao gde treba pa sada izigravaš lovca verovatno za Soroševe pare!

      5. Pa i ti to radiš za svoju političku opciju sa ciljem da dođete na vlast i šta onda zameraš?

      6. zato je Balsa prvo bio akademik, pa onda postao poslanik i desna ruka predsednika DS-a…. bravo botino.

      7. Kad je tamo neki Kena iz tamo neke stranke mogao da postane predsednik opštine, Šapić zamenik gradonacelnika itd, zašto ne bi mogao legalno izabran odbornik sa pobedničke liste postao samo nekog Saveta koji se bira iz redova odbornika. Pa nije bio izbor za predsednika SANU a da izabrani predsednik nije bio akademik.

      8. Postovani lovce, da imate I gram mozga , prekontrolisali biste svoje stavove i napisane reci. Opozicija sama po sebi je psihicki diskutabilna, a verujem da bi nam drzava propala da vl zavladate.

    2. Pre izbora na funkciju koju svi placamo, kandidati su se vec morali dokazati na drugim radnim mestima.
      Nismo bogato drustvo i ne mozemo placati necije ucenje!

      1. Informišite se. To nije plaćena funkcija. Jedno od radnih tela koje čine gradski odbornici, a proporcionalno broju osvojenih mandata. Kad neko drugi dobije poverenje i vlast neka postavlja svoje predsednike u radna tela, ne znači da je čovek loš ili kriv što narod neće lopove u vlasti!

    3. Dragi botu,posao opozicije i jeste napad i kritika. Jok,treba da vam tapsu kao sto je SNS tapsao dok su bili opozicija? Da dozvole? Pa ko mu ne dozvoljava? Radite STA HOCETE sad ce 7ma godina KAd se botovi uvrede pa glume finocu a 24h dnevno rasturise neistomisljenike na internetu do granica progona,pretnji,optuzbi za ubistvo! Vi nekome spocitavate??? To kako ste vi zamislili vlast da niko ne sme da zucne,da vam 100% gradjana skandira,da zatvarate izlotbe da vam se prohte da etiketirate novinare kao neprijatelje drzave … na to da zaboravite. takva vladavina SE naziva FASIZAM.

        1. e,izvini sto nisam sve stpao u 5 reci kao prostu recenicu da bi znao sta sam napisao. Kapiram da vam je vokabular veoma skroma ali precenio sam vase botovske mentalne sposobosti.
          1000 din za gospodina 🙂

        2. Branite Borka Stefanovica coveka koji cak svoje ime Borislav promenio u Borko radi interesa i licnog bogacenja baveci se politikom!

    4. Zašto se uvek pocne napadati pre nego sto se da prilika coveku. Ovo je jedan od odgovornih gradjana, uspresan u svom poslu!

    5. s obzirom da sam bez posla a da imam i lap top i mnogo vremena, voleo bih i ja da postanem bot. bar da imam vajde od blejanja po netu.

  2. Kako vas nije sramota da pisete ovakve naslove, gde vam je novinarska etika. Imate li morala u vasim perima ili samo pisete po nalogu. Samo se srozavate kao novine, i to je vrlo jadno.

    1. Srozan si a da nisi ni svestan koliko.Danas je na zalost jedina novina gde mozes procitati nesto iskreno i pametno i zahvaljuci njima jos uvek ne gubim nadu da moze biti bolje.

      1. Srozan si ti Milane koji podržavaš lopove koji su pokrali državu i ostavili ljude bez posla. Kako možeš da kinjiš nekoga čije sposobnosti jos nisi video, zar samo zato sto pripada sns stranci. Pa vi ste postali opasno ostrašćeni a to nije dobro po vas. Ako je za tebe dobro i bolje sve ono što se piše po naeredbi onda tebi nije dobro sigurno.

        1. Al su se ustalasali botovi!!

          Uzalud vam trud drugari, nisu Srbi glupi kao sto o njima misli Vucic. S obzirom da nam predsednicic gubi kompas uveliko, a gubi i podrsku svojih milih istocnih i zapadnih „prijatelja“, nece ni on ni ova uber botina dugo nas hleb jesti.

        2. Gde pise da Milan podrzava bivse lopove sto pokrase drzavu? Ti neki carobnjak,vidovnjak,trece oko? To vas nahuskao veliki gazda. Tako je i 90tih huskao na ratove i zavadjao citave narode.

        3. Lakše malo, botovi…. Šta vas briga za lopove iz one druge male Srbije…Bitno je da ste vi pošteni i da posle 6 godina na vlasti nema više lopova, dilera, droge, ubistava na ulici, paljenja automobila, afera i da ste svi u rekordnom roku završili fakultete, a pojedinci i doktorirali… Divno je videti jednu ovako ekonomski razvijenu zemlju koja ima tako visoko obrazovne kadrove, da se Vodja prosto ne može odlučiti koga gde da postavi….

      2. Apsolutno se slazem. Sa trenutnom medijskom cenzurom jedino se isplati pratiti „Danas“ i „N1“. Novine poput „Telegrafa“ i „Informera“ ne zasluzuju ni sekund paznje. A sto se tice doticnog- sta je po zanimanju i kakva su njegova dostignuca, pa da zasluzuje gore pomenutu funkciju?!? Gospodjo, nemojte vise. Jednostavno, nemojte.

      1. Pogrešno je to što mislite i radite mladi gospodine „marko“! Nemojte toliko mrzeti, to je poremećaj!

    2. Da si procitao tekst video bi da to nije naslov novinara vec citirane reci Borka Stefanovica. Ionako citate Svinjformere ,Telegrafe,Alo pa sta vas briga da li se srozavaju ili ne.Sendvic druzina o moralu hahaha

      1. Ne mlati majke ti!Pa tebi je naređeno da braniš savez za silovanje, jesu li oni budućnost Srbije!?

        1. Jeste prijatelju svi koji vas kritikuju mora da su strani placenici ili uopste placenici ili imaju problema sa drogom i moje omiljeno mrze sve sto je srpsko(moze i sa b umesto p).Sve u svemu nije vama lako treba odbraniti zlatno doba a toliko je izazova,zato samo napred treba posteno zaraditi platu bolje za kompom nego da u pelenama motate kablove.Srecno svim botovima i bole vas brige sta mi mrzitelji boljeg zivota i napretka mislimo o vama

  3. Ako je i istina ovo što pišete… pa nije to izmislio ni SNS ni Mićanović, ni Vučić… to je način ponašanja i političke borbe preuzet očigledno od žutih, jer vidim dobro se razumete u to kako taj sistem funkcioniše… vidi se da ste vrlo dobro upoznati…zato i tvrdite ovakve stvari za gospodina Slavišu.

      1. Kad ne znas sta da napises pametno cuti, jer vi koji prozivate te sendviče zapravo prvi bi skočili da uzmete kada bi vam neko ponudio!

        1. Petre, a jel ti misliš da je tako teško postati bot i zaraditi sendvič da mi ostali to nismo sposobni? Ili možda samo imamo malo više dostojanstva od vas.

        2. Sasvim tačno. Ako si za bilo koji posao nesposoban, nemaš obrazovanje, dolaziš iz malog mesta u veliki grad, kirija mora da se plati, a lažeš porodicu da ti cveta, pa da u selu „ne pukne bruka“, pri čemu ti je u genetskom kodu usađeno da je nabolje „na državnoj sisi“, ne govoriš jezike, asocijalan si, bez moralnih skrupula, voliš da potkazuješ, mrziš ljude, nikad se nisi bavio sportom, nikad potrčao nisi, zavistan si, nisi imao nikad devojku/dečka i ambicija ti je ravna tački mržnjenja. Onda ima savršeno jasne logike da želiš da budeš bot.

          1. Poznavala sam jednu takvu, nacrtali ste je. Zvali smo je Skotrljana, sišla sa Suve planine. Pregazila koga treba, kotrljala preko koga treba, pa dotkotrljala do Beograda,

    1. Tacno!
      Zasto se ne borite protiv toga, umesto sto primenjujete destruktivne “Žute“ ideje?

    2. Dejana, koji žuti….Uteram ti Kruti…. oprez u izražavanju… ne znaš šta te vreba iza ugla…

      1. Čoveče, aman, plače mi se od muka, ali pukoh od smeha. Nisam se odavna ovako nasmejao. P.S. Oprez, tamo iza ugla!!

  4. А да се човек пусти да ради, па да онда судимо о томе да ли зна свој посао да обавља како треба. Људи су склони да буду против некога само зато што га је предложио овај или га није предложио онај. Стефановић није истакао шта је то што Мићановића дискредитује за тај посао осим да га је предложила СНС, а при томе опозиција није ни имала свог кандидата.

    1. Šef propagande jedne stranke dovoljno je dikreditujući argument za obavljanje JAVNE funkcije.

  5. Ako je i istina ovo što pišete… pa nije to izmislio ni SNS ni Mićanović, ni Vučić… to je način ponašanja i političke borbe preuzet očigledno od žutih, jer vidim dobro se razumete u to kako taj sistem funkcioniše… vidi se da ste vrlo dobro upoznati…zato i tvrdite ovakve stvari za gospodina Slavišu.

  6. Od opozicije možemo očekivati samo paljbu po SNS-u. Nikakav plan ništa nemaju. Aj da pustite čoveka da radi svoj posao, neka se dokaže, pa ako baš bude loš onda nešto argumentovano recite, ovako samo pričate u vazduh.

    1. Pa i žalimo se na Mićanov izbor jer znamo šta je do sada radio, a zato se i plašimo kako će se tek „dokazivati“ na novoj funkciji…

  7. Mićanović sigurno ne bi bio izabran da obavlja funkciju predsednika saveta za informisanje Skupštine grada Beograda da nije kvalifikovan za to mesto.
    Mićanović poznaje odlično medije, internet i svet društvenih mreža, što je i neophodno za funkcionisanje u savremenom dobu.
    Najlakše je da kritikujemo, a pritom nismo ni dozvolili da vidimo da li nešto ispravno, ili ne, a spremni smo brže bolje da napadamo.

      1. Bivsi frizer. Vidis da imaju celu zanatsku akademiju. Molere,stolare,automehanicare,pecenjare,firzere … to imaju u ponudi za vodjenje drzave. Danas,samo napred!

  8. Jedno mi je drago, da obrazovani ljudi budu na funkcijama na kojima i treba da budu, drugo mi je drago što se opozicija jedi, treće mi je drago što su demokrate izvan stroja pa pokušavaju na sve načine da blate i prljaju tuđi rad. Mićane care.

  9. Koliko ste samo jadni i mali gospodine stefanovicu. Zalosno je sto ste u opste poceli da se bavite poslom kao sto je politika. Svakog mladog coveka koji je uspesan i radi za svoju zemlju, a da je pri tom clan sns-a okrivljujete za tako glupe stvari. Ne mogu da verujem da vam jedan mladic smeta jer je pametniji, uceniji i vredniji od vas. Zalosna je ta bivsa vlast. Zalosno sto niko od te vlasti nema prava nikomda kaze bilo sta koliko ste nas unistili u onom svom pohodu na srbiju. Treba da se zahvalite sto je decko ostao da radi u Srbiji i za srbiju i nije pobegao kao mnogi njegovih godina, vec ostao tu da se bori za Srbiju u mlade u Srbiji

    1. Uh Uh Nevena ti bas resila da zaradis crvenu danas. Aj na tv duel Stefanovica i Micana da vidis kako Borko dere jarca hehehe …Ko uceniji od Borka? Mican je samo bivsi frizer a zatim funkcioner SNSa iz koristi, Sta tu ima uceno osim sto je odvratno?

    2. zalosno je kako on a i ti zaradjujete hleb (mislim sendvice). nadam se da cete jednog dana kad se zagrcnete sve morati da platite, sa slikom u novinama („informer“na primer)

  10. Gospodin Slavisa Micanovic sigurno nikada ne bi bio izabran na funkciju predsednika Saveta da ne zna posao da radi kako treba i da nije podoban. On je odlicno izabrana licnost za tu vrstu posla jer poznaje medije, internet, kao i svet drustvenih mreza. Opozicija je samo ljubomorna i od njih se nista drugo ne moze ni ocekivati osim napada na SNS. Ostavite coveka na miru da svoj posao radi kako treba jer on to zasluzuje, ume i zna.

  11. Kakve nebuloze i lazi, ovo izgleda opozicija govorili o sebi kako bi ona radila i ucenjivala. Pustite ljude da rade svoj posao, pustite nas sto nazivate bozovima da iznosimo slobodno svoja misljenja. Nista drugo ne umete nego da vredjate i pljujute po nama,ali ni to vam vise ne pomaze nemate poverenje gradjanja.

  12. Svako ko poznaje Slavišu Mićanovića, zna da je to jedan mlad čovek, pun energije i spreman za saradnju i učenje, čovek koji ume da istrpi i kritiku ali i da replicira argumentovano. Ne znam čemu neistine i zašto sve na ovakav način diskreditovati. Pretvaramo se u nešto ružno pod pritiskom jednog manjeg dela javnosti.

  13. Ne znam ovoga Mićanovića, ali vidi se da je mnogo sujetan. Naložio je svojoj „vojsci“ baražnu vatru iz svih raspoloživih oruđa. I to je odlična stvar, jer je nesvesno, besvesno i bez ikakve namere (a i kako bi je dostigao) obezbedio nastavak teksta, nadovezao se na ovu vest novinara „Danasa“ praktičnim učešćem. Bez najezde botova u komentarima ovoga teksta doživljaj za normalnog čitaoca ne bi bio potpun.

  14. Kada je narod izašao na izbore i izabrao svoje predstavnike vi ste gospodo iz opozicije dobili toliko odbornika i na lokalu i u skupštini da mogu na prste da se nabroje. Ne mislite valjda da će vladajuća stranka osvedočene lopove i stručnjake za malverzacije da postavlja na pozicije sa kojih se upravlja i popravlja ono što ste godinama kvarili.

    1. Prave reci, gadjaju u sustinu! Svaka Vama cast Ana,sigurno bi oni da su na vlasti postavili nekog iz opozicije pa sad lupetaju tu svakojake gluposti,svako svog,ako covek odgovorno i vredno obavlja svoj posao naravno da je zasluzio i da se unapredi, trud i rad se uvek isplatio!

  15. Napad botova na ovu vest odlično potvrđuje mizeriju delovanja uništitelja. Patološka mržnja prema svakom ko je sposoban da misli i usudi se da kaže šta vidi. Potpuno odsustvo zdravog razuma, neverovatna spremnost na klečanje za sendvič, u nadi da će se dočepati neke bolje državne stolice na kojoj nastavlja parazitiranje i urnisanje sopstvene zemlje. Sjaj bede ljudskog beskarakterja. Za koga, jadnici, pišete imbecilne komentare, ako već tvrdite da ove novine ne čita niko, da ih treba ukinuti, da nikoga ne zanimaju njihove ‘laži’? Kome se obraća ovaj jadnik koji ne zna da li je ‘Dejana’ ili ‘duda’ sa ‘argumentima’ da je to sistem delovanja ‘žutih’? Pa što ste preuzimali sisteme koje pljujete? Što ste preuzeli najgore ‘zute’ u svoje redove, što ste skupili najveći otpad iz svih stranaka što se dovukao kod vas da se najede tuđeg ‘leba i da vas prvi šutne kad vam namiriše kraj? Jedinu istinu koju je za ceo svoj život izgovorio vaš neradni kolovođa je da ste kompletni idioti. Gde ćete posle?

  16. Dokle vise ide ova opiozicija sa njihovim lazima?! Zasto niste prijavili i vaseg kandidata, mozda bi on bio izabran? Ne, nego ovako nemate kandidata, pa jos i pljujete po onom koji je izabran! Vama nista nikada nije valjalo, niti ce! Pustite coveka da radi svoj posao! A ako su gradjani nekada bili obavesteni o svemu sto se radi, ne samo u Beogradu, vec na svim mogucim poljima, onda je to sada!I zasto uopste Veljanovski nije prihvatio mesto koje mu se nudi? Zasto? Da biste vi imali jos vise razloga da izgledate kao pacenici i mislite da ce neko da nasedne na to! Dosta je narodu vasih lazi! U jedno mozemo da budemo sigurni, a to je da ce ovaj covek radi za dobrobit gradjana i drzave! Opozicijo, treba da se stidite! Narod Vam vise ne veruje! Niti ce! Podrska Micanovicu!

  17. Ako već znaju da se bune, zašto onda nisu predložili svog kandidata sa svim kvalifikacijama koje poseduje. Izglasalo bi se i pravda bi bila zadovoljena.
    A ovako su samo na rečima jaki, a kada treba da se pokazu na delima, nema nigde nikoga. Pa izvinite molim vas, ovaj narod nije ni lud, ni glup.

  18. Kad birate nekoga za odeđenu funkciju svakako se vodite njegovim sposobnostima i kvalitetima. Rezultati uvek jasno pokažu da li je izbor bio dobar. Nije jasno šta Stefanović hoće da kaže jer on samo napada Mićunovića ali bez argumenata. Uostalom, ništa novo, to je i do sada bila taktika SZS.

  19. Dragi sendvicari,treba da vam kazu da portal Danas nisu dobar rasadnik za SNS botovanje jer ga posecuju,citaju i podrzavaju pismeni ljudi koji drze do sebe.. To vase prenemaganje u zastutu frizera je smesno i sami to znate ali vam se sujeta uvredila. Nemate opciju plus minus kako cete sada da ocenjujete? Eto stvarno mi zao 🙂 PODRSKA listu DANAS i njenim novinarima!

  20. Da li je Mićanović na mesto predsednika saveta za informacije Skupštine grada Beograda došao svojom zaslugom, svojom sposobnošću i znanjem, ili „preko veze“ kako se to popularno kaze u danasnje vreme, videće se već.
    Vreme će pokazati svoje.
    Ako čovek bude radio svoj posao kako treba, znači da zaluženo tu gde jeste, u suprotnom se neće dugo zadržati, nikome ne treba neradnik i neznalica.

  21. Micanovic je mlad i ambiciozan covek koji itekako ima vrednosti i to je dosad pokazao i lepo je sto mu je pruzena sansa da jos vise pokaze svoje sposobnosti,ne razumem zato opozicija ima potrebu sve da okrene i izvrne kako njoj odgovara,ruzno je to sto rade.

    1. Izgleda da mu je najveći kvalitet što je ambiciozan i mlad a što je neobrazovan i nestručan nema veze.

  22. Kada ovako pricate o mladim i uspesnim ljudima, nije ni cudo zasto je toliki broj maldih napustilo Srbiju! A jos ako je clan SNS-a , onda tek! Treba da vas je sramota gospodine Borko ili Borislave (ne znam koje vam vise odgovara). Treba da ste zahvalni sto ovakvi ljudi ostaju u Srbiji!

    1. Treba da ste zahvalni sto ovakvi ljudi ostaju u Srbiji.

      Pa uvek su potrbni stručnjaci za šišanje, ondulaciju, farbanje kose, štucovanje brkova, tapiranje, izvlačenje pramenova, bubi frizuru…

  23. Da se opozicija pita u Srbiji ne bi ostao niko ko je obrazovan, mlad i hoce da radi! Samo bi ostavili one njima slicnima koji hoce da kradu! E, pa ne moze vise! Imali ste vase vreme! Sada mladi pokusavaju svojim trudom i radom da uklone vase greske i podignu Srbiju na noge!Podrska za Micanovica koji je ipak ostao u Srbiji da se bori za nju!

  24. Borko Stefanović vezuje za afere oko prodaje NIS-a, barikada na Kosovou, veza sa kriminalcima poput Zvonka Veselinovića, a ne smemo zaboraviti ni aferu oko Miladina Kovačevića. Zbog namernih propusta Borka Stefanovića u Ministarstvu spoljnih poslova (MSP) građani Srbije morali su da plate 900.000 dolara američkom državljaninu jer je Kovačević preko Stefanovića protivno zakonu dobio putne isprave da pobegne iz SAD kako bi izbegao krivično gonjenje.Sta ima da kaze ovakav covek za bilo koga,a posebno mladog i perspektivnog coveka,Micanovica???

  25. Kako bre nije sramota ovog Borka Stefanovića koji je takav neopevani licemer i lažov da je to strašno. Vredja poštene ljude kojima je stalo do ove zemlje, za razliku od njega koji je prizivao krvoproliće na našim ulicama i raspad Srbije! Stidi se nemoralni ološu!

  26. Kazu kako nije nista navedeno od kvalifikacija osim dobrog poznavanja interneta i medija? Pa covek je za to i imenovan, zar Savet za informisanje upravo to i ne zahteva?! A kad smo kod nedostatka argumenata, njima je jedini argument protiv samo sto je predlozen od strane SNS. Ma dajte, smesni ste!

    1. Osnovna i jedina kvalifikacija ovog uber bota je dobar procenat pogodjenih bocnih botova sendvicima i jogurtom. U glavu.

  27. Svako ima pravo da kaže svoje misšljenje. To je sasvim u redu i poželjno je, jer nismo svi isti i ne razmišljamo svi na isti način.
    Ali nije normalno da je to drugo mišljenje uvek neka pretnja, provokacija, osuda.
    Ne umeju drugačije da komuniciraju, to im je odbrambeni sistem, jer i sami vide da su nemoćni pred narodom koji im više ne veruje ni reč i zato od njih nista novo ne mozemo da ocekujemo, jer je njihov svaki potez predvidljiv.

  28. Opste je poznato da sta god uradi vladajuca stranka to smeta opoziciji, Micanovic mozda jeste posao od lepljenja plakata kako kaze Stefanovic ja se samo pitam odakle je on krenuo?! Covek posteno radi, ima znanja i prakse za sta je potrebno i to ne vredi polemisati. Gore stvari su se desavale za vase vreme vladavine i nadam se da ce sve izaci na videlo kad tad!

  29. Čemu odmah napad, jeste li upućeni u rad čoveka, jeste li videli šta je postigao- ne!? Jasno je svima da se opozicija zalaže za mržnju, omalovažavanje… čovek kao i svako drugi dobija šansu da pokaže šta zna i šta može da uradi! A šteta Stefanoviću što tebe niko nije predložio, možda bi neko i glasao!

  30. Ja sam jedan od prvih vrhunskih komentatora na srpskom netu ,vreme kad sam ja to radio 99.9% ovih nije znalo da upali PC , nisam nikad to radio za neku organizaciju ali kao vrhunski pro mogu da kažem, da je sns bot mašina verovatno najidiotskija ekipa na www. Komentari su im kako oni fizičkih botova tako i softverske mašine, na nivou deteta od 7 godina.
    Na žalost, zahvaljujuću ne tako velikoj bistrini našeg naroda verovatno i dovoljna za uticaj na glasače.

  31. Da budemo realni, normalno je da na takvo mesto bude postavljen neko iz vladajuće stranke, nešto se ne sećam da je za vremem DS-a i ostalih sadašnjih opozicionih partija bilo moguće doći na bilo koju funkiju ukoliko nisi bio njihov član. Ne vidim u čemu je problem, zar bi Borko stavio na bilo koju funkciju nekoga iz protivničke partije.

  32. Borko zvani „Prada“ nema pravo da se mesa u izbor. Mislim da je ljubomoran sto mozda njega nisu izabrali ali kako da ga izaberu kad nije strucan za tu funkciju. Kada nemate argumente samo napadate sve ljude redom, to je glupo mogli bi da vec jednom prestanete sa takvim ponasanjem.

  33. A Borko Stefanovic je ko i na koji nacin je on kompetentan da nesto osporava ili podrzava? Samo pitam, obzirom da ovakav sistem su uveli bas zuti i odvajkada je poznato da na celo saveta dolaze partijski kadrovi. Ako to ne treba tako, pa hajde onda da ukinemo i izbore, kad vec je sporno sto se postuje legitimitet onih koji su birani na istim.

  34. Opozicija ne zna nista drugo osim da vredja i preti.Ne znam zasto se mesaju gde im nije mesto, bili su oni dosta na vlasti, dok nisu pokrali sve sto se moglo pokrasti. Olosi iz opozicije bi mogli konacno da pusti ove postene da rade svoj posao kako treba!

  35. Opozicija je navikla da negoduje i napada i omalovazava sve i svakoga, tako da me ovakva reakcija na izbor Micanovica nimalo ne iznenadjuje….Stefanovic je taj koji treba da razmislja svojom glavom, bez mrznje i predrasuda….

  36. Велика прашина на ову вест се подигла, а у суштини открива да је интернет поларизован на ботове једне и ботове друге. Све конструктивна расправа, аргументација, размена мишљења су нестали са интернета 2013. године. Прешло се на говор мржње, копи пејст хвалоспеве, фејк вести, свако прати своје а пљује друге…
    Нико никога не чује, не чита, само мржња и увреде.
    Они који су на интернету боље организовани, су гласнији, сналажљивији…
    Други су бестиднији, немилосрднији…
    Све у свему ботови, тролови, тостери, дигимони и остали сајбер ратници, покварили сте интернет и далеко сте од реалности.
    А мајсторство у свему томе, вам је на делу , из зезања, показао ономад Чика Бели…
    То је огледало шта су заиста интернет стручњаци. Фиктивни лик који је пореметио многе „јаке“ играче.
    Сећам се једног питања на твитеру: „Шта је следеће БЕЛО што ће вас укопати!?“
    Мислите о томе!

  37. Opozicija je navikla da se pita za svaku funkciju i pokusali su da se umreze u svim sferama drustvenog zivota. Samim tim su uspevali da pridobiju sve bitne funkcije, medije i sve druge manje funkcije odakle bi mogli na posten nacin da pune sopstvene dzepove. Srecom narod ih je prozreo i izgubili su poverenje. Toliko nas je opozicija unazadila da se posledice jos osecaju. Ali oni bez srama hoce jos i bez stida optuzuju sadasnju vlast.

  38. Zašto ta opozicija ne izadje pred narod sa konretnim odradjenim projektima koji su za dobrobit svih nas?Zašto nam ne odgovorite što ste dali Kosovo 2008?Zašto imate američke špijune u svojim redovima?Zašto niste obezbedili brže puteve?Koliko su vam porodilje dobijale novca?Nego se kao ženetine bavite kritikom i pokušavate da od dobrog pravite zlo.Sram vas bilo dosmanlije!

  39. Jedini argument botova i njihovih gazdaprotiv opozicije je da su pokrali državu. A najinteresantnije od svega je da niko i nikad i niti će biti optužen. A zašto je to tako? Ako su lopovi, a vi pričate da jesu, izvolite dokaze na sunce pa u zatvor, jer prikrivanje dokaza je krivično delo. Ako nemate dokaze, a laprdate, onda se to zove kleveta i za to se odgovara (sem ako nisi predsednik pa kada te Jeremić i Djilas tuže, a ti kao prava kukavica se pozoveš na imunitet). Kakvu poruku šaljete gradjanima, svojim glasačima kada znate ko su sve lopovi, a ništa ne preduzimate. Čemu onda običan čovek da se nada i kako da očekuje zaštitu od pravne države kada ga neko opljačka, ako ovakve kradje, najveće u srpskoj istoriji ne možete da sankcionišete Dakle, manite se te jeftine demagogije, jer da imate bilo kakva saznanja o tome, rado biste ih iskoristili i prezentovali i sve svoje političke protivnike zatvorili.

    1. Pravda je spora ali dostižna. A što se tiče dokaza, sigurno su većinu uništili i zatrpali pod tepih pa i samo sudjenje bi bilo mučno i za njih i za nas.

      1. Jel pravda spora ali dostizna i u slucaju Savamala, objekta na Pancicevim vrhu, tetke iz Kanade,…

  40. Borko, odnosno Borislav Stefanovic, politicki propalitet, ovim napadanjem samo pokazuje koliko je slab i zajedljiv jer ova kobajagi opozicija nema nikakvog kandidata a kamoli nekog strucnog iole! Najvise napadaju i pljuju neradnici jer dokon mozak je djavolja rabota!

  41. Sta ce raditi opozicija nego vredjati svakog ko bude imenovan za neku funkciju. O Borku Stefanovicu mozemo pricati do prekosutra,a nista lepo necemo cuti. Sta je radio,sta je stekao svi dobro znaju. Sad mu je ostalo da laje kao besan pas.

  42. Pa, sada se vidi ko nam je proterao omladinu iz Srbije! Napadate maldog coveka koji nije hteo da napusti Srbiju i ostao je ovde da radi i zalaze se za nasu drzavu! Opozicija sve sto je dobro tera iz Srbije to smo vec shvatili, ali ovo je previse! Pustite coveka da radi svoj posao!

  43. Cim se opoziciji ne svidja misljenje nekoga, odmah ga nazivaju botom! Mozes me nazivati kako hoces, ali ne mozes promeniti misljenje naroda! A misljenje je da mladima treba pruziti sansu da rade, a ne terati ih iz Srbije kako je opozicija naucila! Podrska za ovog momka! I hvala mu sto je ostao u Srbiji da se bori za svoj narod!

    1. Tako je davati sansu mladima samo da ispunjavaju jedan uslov da budu clanovi sns-a i da slepo prate vodju.A pa to se vec radi.Nista onda

  44. Ako nazivate botovima ljude koji navodno brane gospodina Micanovica,sta ste Vi koji branite Borka Stefanovica ?

  45. Ovaj savet je kao glavna platforma za okupljanje bot tima SNS i koristi posebne programe, koji beleže rad svakog aktiviste stranke angažovanog da na društvenim mrežama i uopšte na internetu, ostavlja komentare ili da označava neki sadržaj kao „sviđa mi se“ ili „ne“

    1. Daj po tom principu da damo bilo kom coveku koji to voli da bude hirurg pa da sacekamo rezultate

  46. Pravi izbor, oni koji ne znaju za bolje znaju samo da napadaju. Argumenti koje iznose su vise nego smesni. Kvalifikacije su na mestu, a da li su Vase, koji napadate prave, veliko je pitanje, tako da gospodo bavite se sobom.

  47. Evo bot salje da gospodi iz opozicije nista niko ne veruje i da vec jednom shvate da im je vreme proslo davnih dana celu deceniju.

  48. Nije mi jasno zašto, da li je to politika opozicije, napad i samo napad. Nije mi jasno zašto koga god da odabere vladajuća stranka, opozicija preteruje sa negativnim komentarima i provokacijama.

  49. Bilo ko da je izabran na ovu funkciju opozicija bi se bunila. Odgovaralo bi im jedino da je Borko izabran, ali taj covek nema nikakvih kvaliteta kojima bi mogao doprineti radom na toj funkciji.

  50. Botino nepismena, evo ja, obrazovana na drzavnom fakultetu, dobar student, završila u roku, dvadeset godina iskustva u privatnim međunarodnim firmama, šaljem poruku tvojim nalogodavcima – veću pošast od ove neoradikalske, Srbija nije videla u sveukupnoj svojoj istoriji.

    Rado bih, kao ti opoziciji, da se ovim spodobama obratim sa – gospodo, ali svo moje vaspitanje, obrazovanje i iskustvo tako nešto ne dopušta.

    Stoga, intelektualna i moralna nedonoščad, proći će i vreme vaše bestijalnosti, ali ovaj put uz lustraciju.

    A vama, botovima, želim da tih vaših, a naših, 100.000 dinara mesečno, potrošite u zdravlju i veselju. E, sad, šta će o tome da misli onaj, što „ozgore gleda sve“ i beleži, to će vreme pokazati…

    Nikad ovakvi diletanti i ignoranti nisu sedeli u institucijama ove zemlje.

    Nikad veći lopovluk i kriminal nije zadesio ovu državu kao što je ovaj koji traje šest godina.

  51. Odakle njemu takve informacije? Da se naši dragi opozicionari više brinu političkim idejama, platformama i planovima za bolje sutra koje bi pretvorili u politički program a ne SNS-om bolji bi im i rezultati bili. U suštini glavna politika i ideja opozicionara je pljuvanje Vučića i SNS a pritom ne davanje apsolutno nikakve alternative ili drugačije ideje njegovoj politici i onda je sasvim logično što narod ne želi da njima da svoje poverenje. Evo konkretno Borko kad se već pominje u tekstu. On je osnovao neku svoju nazovi partiju i nazvao je Levica Srbije. Borko ex visoko rangirani političar DS-a odjednom je nekom iluminacijom došao na ideju da je levičar. Važi nema problema. Daj da vidimo taj njegovi „levi“ program na izborima gde je? Pojavio se na izborima kad tamo, Borkić mešavina politike DS-a i Dveri(koji svojim kako sami kažu nacionalnim socijalizmom(takođe termin koji je Hitler koristio za svoj politički pravac prim.aut) hrle ka otvorenom fašizmu). Drugim rečima otišao je dijametralno suprotno od levog političkog spektra. Toliko je omašio u svom ideološko-političkom pravcu da su pravi levičari ovi iz organizacija Marks21 i SKOJ(da to i dan danas postoji) njegov pokret nazvali „Dverica Srbije“. I posle što je na izborima dobio 0.94% glasova birača? To je kao da ja vama na oglasu prodajem BMW x6 i vi dodjete da vidite auto ono vas u dvorištu čeka „stojadin“. Prijateljski savet opozicionarima, manite se SNS-a i njihovih kadrova i malo poradite na idejama i političkim platformama koje po mogućstvu ne uključuju hapšenja političkih neistomišljenika, nasilje nad ženama, otvoreno srljanje ka fašizmu(upozorenje zbog Boškića zna malo da se zanese) jer iako ruku na srce to jeste politička ideologija i platforma jako je neprikladna i široko osuđena širom sveta.

  52. Da nije Borko zvani Prada imao nekog kandidata da predloži? Verovatno nije, jer su svi „sposobni“!

  53. Sta se njemu zamera? To sto je prati sva medijska desavanja i sa svojim istomisljenicima aktivno iznosi svoje stavove na twitteru i ostalim drustvenim mrezama?? Ja vidim mladog, obrazovanog, elokventnog coveka koji voli ono sto radi. To je osnov za dobro i casno obavljanje svakog posla.

  54. Ovi iz tzv. opozicije kao radio Mileva, vidovita Zorka i Kleopatra zajedno! Sve znaju, u sve su upućeni. Sačuvaj bože! Pa što tu pamet ne iskoristiše dok su bili na vlasti nego doveli državu do bankrota.

  55. Zar zaista ,,prada,, ima sta da kaze i proziva ikoga? Niko mu ne valja ,mozda da je neki njegov bot ne bi se oglasavao ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.