Stefanović: Napadi na policajce su nedopustivi i nećemo ih tolerisati

Ostavite komentar


  1. Ciji rođaci su oni policajci sa snimka gde pendrece ljude sto sede na klupi?

  2. Ko ste to vi, ministe? I dalje delite narod. Primereno je reci, Napadi na policajce nece biti tolerisani. Ovako se cini da ste ubedjeni da je policija vasa kao i vase interesne grupe pod nazivom $N$. Narod vas ave placa. I vas i policiju

  3. A zato vi ulazete toliko u policiju druze doktore Stefanovicu, da biste izvodili kavaleriju i pse na narod ? Da biste ispalili preko 80 patrona suzavca na narod ? Cuvajte Vucica, njegove racune za respiratore, Jovanjicu, Krusik. Od sinic vise nista nece bitiisto. Vasa policija je pokazala da je neprijatelj naroda i tako ce ostati dok vas ne sklonimo zauvek.

  4. Vlada Srbije ne postoji od proslog meseca tako da nema ni potpredsednika Vlade Srbije niti ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića osim u tzv tehnickom obliku . Nemojmo propustati tu cinjenicu jer u suprotnom obmanjujemo javnost.

  5. Vlada Srbije ne postoji od proslog meseca tako da nema ni potpredsednika Vlade Srbije niti ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića osim u tzv. tehnickom obliku . Nemojmo propustati tu cinjenicu jer u suprotnom obmanjujemo javnost.

  6. Svaka cast policiji kojoj nije lako protiv ovih huligana i narkomana.

  7. Fizički napadi na građane i bacanje suzavca na njih od strane policije u vreme pandemije, su takođe nedozvoljeni zakonom.

  8. Zasto prenosite poruke podrumskog kupusara koji je kupio diplomu na trafici.
    Izvestavajte malo vise o protestima .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.