Stefanović: Navodi bivše odbornice Dveri o pretnjama zahtevaju ozbiljnu istragu

Ostavite komentar


  1. Tu ima puno posla, jer i pozicija i opozicija čini iste stvari, pa treba ganjati ravnomerno i jedne i druge bez obzira kojoj opciji pripadanja.To je jedan od razloga zašto ostajem. politički ne opredeljen!

  2. Boško Obradović je poznat po nasilnim protestima na kojima njegovi batinaši fizički napadaju žene.

  3. Da, priča ove poslanice zahteva ozbiljnu istragu i rpoveru kako kaže ministar stefanović. Prebijanje Borka Stefanovića nije zaslužilo ni da isti ministar javno saopšti imena i prezimena uhapšenh, a kamo li ozbiljnu istragu. Daleko smo mi od pravne države, sve politikanti okolo.

  4. Nego kad si se vec u zamahu da te pitam npr ko je rusio u Savamali, ko je ubio Olivera, ko je pisao tvoj plagijat… a da to nije tema zar ne?

    1. Nemoj da menjas temu. Sada je aktuelno dezavuisati Obradovica jer je on jedini cist.

  5. Ponovo spinovanje zbog mitinga opozicije „Stop krvavim kosuljama“. Ovo je i Sloba radio. Najsmesnije sto se zapravo batinjanje nije ni desilo nego samo navodna pretnja nekada davno ali se eto tek sada naprasno iznosi u javnost pred miting opozicije. Takve pretnje opozicioni lideri dobijaju svakodnevno i to od vrha vlasti pa dr. Stefanovic cuti.

  6. Pa što ne postupiš po zakonu ako imaš dokaze,ali i protiv onih koji vole novinarke koje kleče,onih koji se“ljupkaju“,onih koji čestimaju devojčici poljupcem u uho i usta,ili onim maloletnicima sa inicijalima što prebiše Borka,a o Šešeljevim istupima ne smeš ni da zucneš?

  7. A pedofil iz SNS-a ne zahteva istragu? Pedofilija više nije nezakonita u Srbiji?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.