Obradović: Da li su istrage protiv Stefanovića prekinute nakon informacije o smrti Cvijana? 1Foto: Screenshot/Twitter/ Boško Obradović

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović pitao je danas nadležne da li je aktuelni ministar odbrane Nebojša Stefanović pustio u javnost, posle tri godine, informaciju da je Vladimir Cvijan mrtav i da li su zbog toga prekinute sve istrage protiv Stefanovića.

„Da li je to poruka koju je Stefanović poslao Vučiću i da li su posle te poruke obustavljene sve dalje istrage protiv Stefanovića. Da li ono što Nebojša Stefanović zna o Vladimiru Cvijanu jeste jedna od stvari kojom Stefanović ucenjuje Aleksandra Vučića i izbegava svoje hapšenje“, upitao je Obradović na konferenciji ispred Vlade Srbije.

Obradović je naveo da su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i republički javni tužilac Zagorka Dolovac odgovorni da građanima rasvetle čime Stefanović ucenjuje Vučića.

Obradović je pitao „šta je Stefanović znao o smrti Cvijana, navodeći da je istraga o smrti Cvijana vođena u vreme dok je na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova bio Stefanović.

„Zašto još uvek nije uhapšen Stefanović, koji je nesumnjivo odgovoran za nezakonito prišluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što je bilo aktuelno kao glavna vest na većini režimskih medija, nedeljama unazad. Najedanput, imamo primirje ta dva klana – Vučićevog i Stefanovićevog, u okviru Srpske napredne stranke“, rekao je lider Dveri.

On je upitao i kako je moguće da Stefanović nije saslušan nakon hapšenja njegovog kuma, bivšeg zamenika načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Gorana Papića, koji je izjavio da je sve što je radio – radio po nalogu Stefanovića.

Obradović je nadležnima postavio pitanje i „kako je moguće“ da Stefanović dok je bio na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova nije znao za „pokušaj državnog udara i prisluškivanje predsednika“ za koji je optužena Dijana Hrkalović.

Lider Dveri upitao je i ko su „ona dva ministra“ za koja je potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio da su „ogrezli u kriminal i korupciju“.

„Vučić je umesto policije, tužilaca i sudova oslobodio odgovornosti kriminalce i korumpirane ministre, zato što oni njega drže u fioci i imaju protiv njega određeni kompromitujući materijal“, rekao je Boško Obradović.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

24 reagovanja na “Obradović: Da li su istrage protiv Stefanovića prekinute nakon informacije o smrti Cvijana?”

 1. I opet se forsiraju desničari i njihovi komentari. Srbija je sita desničara kakav je Obradović. Ovakva opozicija tesko da nesto moze da uradi.

  • Srbija je umorna od lidera? Da li je tako postovani Nikola? Ili ste premladi da razumete ironiju danasnjeg trenutka u Srbiji sa ovom recenicom? Sve smo imali od 1989..ali drzavu nismo… Kad shvatimo zasto, onda mozemo napred.. Do tada .. U mestu… Za sopstvenim repom..

  • Jel to Vucic „levicar“ koji se „uopste ne forsira“ i od kada je Srbija „sita desnicara“? Ne brini se ti sinko za opoziciju, vec za svoju internet brigadu.

 2. Boško, imaš ti mnogo veće probleme od potpaljivanja vatre između predsednika Vučića i Stefanovića. To što kao instrument koristiš pokojnika neka ti služi na čast (koju nikada nisi i nikada nećeš imati).

  • De de, iako si bot nisi baš toliko glupav, samo si kvaran. Neško ima nešto, na primer obukcioni nalaz oridjinale i par svedoka, koji se tiču uzroka smrti pokojnika koga pominjes, a Acika se zenta da Neško ne zalaje. Ima Neša ledja inostrana, pa se Acko našao u nebranom grožđu, jer ne može da postupi kao sa pokojnim Cijanom, na primer da ga nalozi pijanog da prepliva Dunav u Januaru. Naučio je Neša iz Bg-a školu.

  • Zadnje vreme došlo, botina uz sendvič sa podrigušom i sokić ocenjuje nečiji moral. Ne znam šta mislite kada vaš sponzor sleti s vlasti, bićete obeleženi kao prostitutke koje su spavale sa nemačkim oficirima tokom nacističke okupacije.

  • Mislim da je krajnje vreme da picnemo objavljivati prava imena botova. Sto se boje i kriju ako su ponosni clanovi SNS-a?

   • Rece covek koji se potpisuje kao NN..da li shvatas da i opozicija ima botove i da je vecina ovih komentara po direktivi pozicije ili opozicije

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.