Obradović: Da li su istrage protiv Stefanovića prekinute nakon informacije o smrti Cvijana?

Ostavite komentar


  1. I opet se forsiraju desničari i njihovi komentari. Srbija je sita desničara kakav je Obradović. Ovakva opozicija tesko da nesto moze da uradi.

    1. Srbija je umorna od lidera? Da li je tako postovani Nikola? Ili ste premladi da razumete ironiju danasnjeg trenutka u Srbiji sa ovom recenicom? Sve smo imali od 1989..ali drzavu nismo… Kad shvatimo zasto, onda mozemo napred.. Do tada .. U mestu… Za sopstvenim repom..

    2. Jel to Vucic „levicar“ koji se „uopste ne forsira“ i od kada je Srbija „sita desnicara“? Ne brini se ti sinko za opoziciju, vec za svoju internet brigadu.

  2. Boško, imaš ti mnogo veće probleme od potpaljivanja vatre između predsednika Vučića i Stefanovića. To što kao instrument koristiš pokojnika neka ti služi na čast (koju nikada nisi i nikada nećeš imati).

    1. De de, iako si bot nisi baš toliko glupav, samo si kvaran. Neško ima nešto, na primer obukcioni nalaz oridjinale i par svedoka, koji se tiču uzroka smrti pokojnika koga pominjes, a Acika se zenta da Neško ne zalaje. Ima Neša ledja inostrana, pa se Acko našao u nebranom grožđu, jer ne može da postupi kao sa pokojnim Cijanom, na primer da ga nalozi pijanog da prepliva Dunav u Januaru. Naučio je Neša iz Bg-a školu.

    2. Zadnje vreme došlo, botina uz sendvič sa podrigušom i sokić ocenjuje nečiji moral. Ne znam šta mislite kada vaš sponzor sleti s vlasti, bićete obeleženi kao prostitutke koje su spavale sa nemačkim oficirima tokom nacističke okupacije.

  3. Od kada ministar vodi istragu nisam čuo u kojoj zemlji se tako radi rekni Boško?

    1. Mislim da je krajnje vreme da picnemo objavljivati prava imena botova. Sto se boje i kriju ako su ponosni clanovi SNS-a?

      1. Rece covek koji se potpisuje kao NN..da li shvatas da i opozicija ima botove i da je vecina ovih komentara po direktivi pozicije ili opozicije

  4. Imam poruku za lidera Dveri. Druže, bolji si u kuhinji. Mani se politike. Jel vidiš da ti ne ide baš najbolje?!

    1. Teodore, Teodore (ili koje god ti je pravo ime), jesi li cuo da se obraz celog zivota nosi…

  5. Samo jedno pitanje Bošku Obradović da da odgovor ,od kada ministar vodi istragu, koliko znam da to rade nadležni organi države, nisam čuo u kojoj zemlji se tako radi neka nam objasni Boško Obradović.

    1. U ovoj drzavi ne vodi izstragu ministar nego prvorodjeni, osim ako mu nesto ne promakne. Zar to nisi do sada primetila ili ti je mozag ispran?

  6. Cenim Boskov pokusaj da nesto dokaže ,pokaže skrene pažnju cenim njegovu hrabrost koja malo zadire u agresivno ponasanje ali zašto bi haosili stefanovuća neka jaze jo kretno . Možda zbog savamale ili krušika zbog drugih stvari nebu mogli a ni zbog ovuh nema dokaza..

  7. LOGIČNO

    U ovoj, neviđenoj euforiji oko A Vučića, teško je njegov lik prikazati u drugačijem svetlu, već onakvom kakvim ga vidi većina nas. Ja ipak molim Predsednika da ne ćuti, već otkrije “mangupe u svojim redovima“. U protivnom i njemu ne može biti lepo.
    Pozdrav Predsedniku.

Ostavite komentar


Politika

Demokratska stranka: Doneti jedinstven stav o izborima 8

Demokratska stranka: Doneti jedinstven stav o izborima

Demokratska stranka (DS) apelovala je danas da koalicija Srbija protiv nasilja (SPN) donese jedinstven stav o izborima 2. juna, navodeći da ta partija ostaje pri inicijativi da se objedinjeni loklani izbori pomere za jesen kako bi preporuke ODIHR mogle biti primenjene u praksi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.