Stefanović: Niko me nije zvao za izjavu o ambasadama

Od pojedinih ambasadora dobijao sam objašnjenja da su njihovi zaposleni na krovu, da su naoružani, jer moraju da se brane
U knjizi "Depeša Vašington" bivši politički direktor MSP tvrdi da je jedini ostao na vezi sa napadnutim ambasadama

Ostavite komentar


  1. Данас се Стефановић као не сећа да ле је Тадићева посета раније планирана. Када неко, ко је био тада политички директор у министарству иностраних послова, каже овако нешто одмах знамо да не говори истину. Никаква посета Румунији није била планирана и договорена. Одлазак у Румунију је био организован од оних који су организовали нереде у Београду. Једини циљ те посете јесте да се Тадић политички сачува од надолазеће штете. Онај ко је Тадића послао у Румунију је исти онај који је и председника Румуније тог дана обавезао да га прими, а тај исти је и организовао неред у Београду. Е, сада ако неко помисли да је то био Коштуница онда…

  2. Ove insinuacije, da je Vučić "očigledno znao" šta se na ulicama dešava i sprema, su vrlo nekorektne, jer prenbacuje odgovornost za paljenje ambasade na Vučića, a ne na one koji su bili na vlasti i koji objektivno jesu odgovorni.

  3. Žao mi Borka, misli da je neki faktor u politici, ali daleko je on od toga. Svi su ga odbacili, jer je on levičar koliko sam i ja predsednica Katalonije.

  4. Stefanovic sebe mnogo precenjuje. On je tad bio tek mladji diplomata sa jakom politickom podrskom ( iz GSS upravo presao u DS). Jeremic ga je postavio za sefa kabineta a prethodno mu je to bio neki inzenjer poljoprivrede Vujic. Uglavnom Stefanovic moze da ima samo povrsne podatke jer nije bio ni ministar, ni drzavni sekretar ni generalni sekretar, cak ni pomocnik ministra. Sef kabineta je nizi cinovnik, mada vazan za logistiku, puteve ministra i tehnikalije

  5. Eto vam jos jednog primera zasto vise nismo mogli da glasamo za vas. Pravili ste se i jos uvek se pravite blesavi, da vam nesto "nije jasno", a nas tretirate kao da smo idioti koji nista ne razumeju.

  6. Poseta na nivou predsednika se ne moze organizovati u jednom danu. I to Borko zna, bas kao sto zna i zasto na ovaj perfidan nacin u negativan kontekst stavlja i Jeremica i Tadica. A majstori ulicnih nemira su bili i ostali radikali preobuceni u navijace. Ako ne verujete onda razmislite kada je prestalo agresivno desavanje naroda na ulicama Beograda.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.