Stefanović o navodima Dijane Hrkalović: U narednih 48 časova odgovoriću na sve laži, a istina koju ću izneti njih i plaši 1foto FoNet Milica Vučković

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović rekao je danas da je nebrojeno puta lako i argumentovano razobličavao laži i izmišljotine, koje su protiv njega u javnosti lansirali kriminalni i politički klanovi.

„Dobijao sam i sudske presude protiv onih koji su lagali da sam radio nezakonito i da sam imao veze sa kriminalom. Svaku od tih laži sam do sada razotkrio, sam ili preko suda, verujući da je to jedini ispravan način da odbranim sebe, svoju porodicu i svoju državu kojoj odano služim. Pošto se ti napadi čistim lažima protiv mene nastavljaju, nastaviću i ja isključivo istinom, kao i do sada“, poručio je Stefanović.

On je dodao da će nastaviti još jače.

„Nastaviću još jače, jer napadi i laži dolaze od okrivljenih za teška krivična dela, koja su priznali tokom sudskog postupka i za koja ih čeka ozbiljna sudska odluka. Zbog zaštite svega što su prave vrednosti moje zemlje i moje porodice, odlučio sam da odgovorim na novi talas laži koji plasira okrivljena Hrkalović, kao i deo medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka“, naveo je Stefanović.

U narednih 48 sati odgovoriće, poručio je, na sve laži koje su o njemu izrečene.

„Odgovoriću koristeći samo istinu i argumente, kao što sam i do sada radio. A upravo istina koju ću izneti njih i plaši, pa se služe najnižim podmetačinama i monstruoznim lažima, što je svojstveno onima koji su krivi i koji pokušavaju da krivicu smanje i prebace na drugog. To im neće proći“, naglasio je.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.