Stefanović: Očekujemo podršku Rusije u sprečavanju Kosova da uđe u Interpol

Ostavite komentar


  1. У садашњим односима у свету све је голи интерес.Русија нас толико воли да нам шаље оружје.И,да ли се љубав у томе огледа?

    1. Mirnim putem kako da ne… A sada 200% carina na proizvode iz Srbije, i još neka kontra mera a možda i nekoliko kontra mera.

  2. Nadamo se da Rusija neće dozvoliti prijem samoprozvanog Kosova u Interpol, jer bi to imalo nesagledive posledice.

    1. Neka vas šef informiše da za prijem u interpol veto ne važi. Sve su samo interesi.

  3. Boze,kako bi ovog slinu isamarao da mi se nadje u blizini! Blic , Kurir i Informer lizu dupe onom takozvanom presedniku av,av,,,,a novine danas je na strani Djilasa malo manjeg lopova nego onaj ludak Vucic,Zivim u Kanadi preko 20 godina i mogu da kazem ,dok jednog dana neki serarator od politicara ne ode u zatvor ,nema boljitka za Srbiju.U Kanadi politicari budu na vlasti 4 godine i idu posle da rade svoju profesiju.Bagra u Srbijji,kao Vucic,DCIC,vULUN,dJILAS ,,,bave se politikom ceo zivot.To je osnovna razlika izmedju Zapada i krezube Srbije
    U

  4. Rusija i Srbija su uvek bili bratski narod,hvala njima na pomoci.

  5. Srbija nastavlja da bije bitku za KiM na miran način.Podršku našoj politici pruža Rusija i to je velika stvar.

  6. Vi se samo na FRusiju oslanjate, ne i na Pravdu, niti Bozju, niti ljudsku.

  7. Ovo je ludilo bez kraja. Rusija podrzava nas „intergritet“? Kakava budalastina, Kosovo ce uci u Interpol kad tad sto bi bilo krisno i za Srbiju, jer bi napokog Interpol mogao da pohapsi kosovske kriminalce bez obzira na etnicku pripadnost. A dobro je poznato da kriminalci veoma dobro sradjuju medjusobno na Kosovu. Ovaj hibridni doktor je moron na kvadrat zajedno sa njegovim sefom i ovima koji zive u nekom drugom svetu. Srbija kao i Rusija nemaju nikakav uticaj na Kosovo, tamo se pitaju samo Amerikanci a EU ih prati. Ove izjave falsifikatora i kriminalca nacelu policije su za krezubu Srbiju.

  8. Srbija se diplomatskim sredstvima trudi da zaštiti vitalne nacionalne interese.

  9. U zaštitu vitalnih nacionalnig interesa Srbija ima pomoć i podršku prijateljskih država među kojima prednjači Rusija.

  10. postovani moderatori Danas,nemate pravo da mi brisite komete…ono sto sam rekao ,oj staline…bilo je to da kada se sfagao Tito i Staljin ceo beograd je bilo u nogama sa te porole…

  11. Pomoći će do zadnjeg nas, zadnjeg evra i zadnje kapi nafte..

    Kakve bulazni i prodaja ruske magle ovih falsifikatora diploma..

  12. Evo samo da parafraziram:

    Ministar policije jedne zemlje se zalaže da se Interpol (svetska policijska organizacija) NE proširi na susednu ili svoju teritoriju (kako god to Dr video Kosovo). Kako sada to nekome objasniti.

  13. Ako ste profesionalci i objavljete komentare nemate pravo na ucenu kao što meni radite. Sta to znači: „Nastavićemo dalju saradnju ako uplatite 900 din“.
    Objavite ovo ako vas nije sramota…
    P.Sajdžo Bgd.

  14. Bravo za moderatora koji je danas na bolovanju. Vidimo da su botovi osvojili Danas danas…
    🙂

  15. Zatvarate rupe na izbušenom buretu. Tako možete doveka a baš briga i Kosovo i Evropu i Ameriku da li će biti priznati od nekog ostrva i da li će biti u Interpol ili gde god. Govori mržnje (sa obe strane) i besplodna akcije ništa neće doneti narodu ali vama hoće, kao i prethodnima – pošaljete pare dole i dočekati ih u svojoj vreći. Zato se Kosovo neće rešiti jer se ne borite za slobodu i bezbednost ljudi i njihovih prava, prava na imovinu države i crkve već na zakuvavanju i politizaciji.

  16. Jedan penzioner kupuje u jednoj prodavnici sve na recku.. Kad dobije penziju, izmiri dugove a ostatak novca troši po drugim prodavnica a. Kad potroši lovu, vraća se u prvu o opet na recku. Tako funkcioniše naša politika, kupuj helikoptere od švaba a prosi od Rusije.

  17. Ако спречимо Косово да уђе у Интерпол хоћемо ли тиме спречити младе људе да одлазе, не одлазе него беже главом без обзира из Србије? То су наши прави проблеми, о којима сви ћуте и власт и опозиција. Ако неко и проговори то је кукање без понуде решења проблема.

  18. Nasa drzava je od naseg bratskog naroda oduvek smo imali dobre i bratske odnose sa Rusijom,tako da i oni jos jednom pokazuju kakvo misljenje i postovanje imaju prema Srbiji.

  19. Rusija sigurno neće dozvoliti prijem Kosova u Interpol, jer bi to imalo uzasne posledice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.