Stefanović: Oni koji nas optužuju da smo izdajnici o Kosovu su odlučivali na najgori mogući način

Ostavite komentar


  1. Doktore, tvoj sistem prezivljavanja podrazumeva odsustvo srama, morala, licnosti… da ti je bilo sta od pobrojanog dato ti ne bi mogao da postojis. Tuzno, vristuca tuga do iznad neba.. i pored svega uzivas u svojoj bitnosti okruzen policajcima, zandarima utripovao si na licnom planu da si sila i sam, za plakanje i smejanje istovremeno…tvoju poziciju je obezbedilo ponizavanje pred ludim vodjom, da ne zaboravis ko si, slina bio slina jos veca postajes svakim danom. Policajci na pomen tebe i tvog imena dobiju trenutnu alergijsku reakciju, osip po kozi itd. Idi, mici se nekud, pusti i policajce i geadjane da zive slobodni od tvog nistavila premetnutog u arogantnost. Eto par reci s ljubavlju od starog policajca, pravog.

  2. Cuti slino ,tacno je da su gresili ali vi ste 50 puta gori od njih ,prema tome pokri se diplomom preko usiju

    1. Ne piši besmislice Mirjana. Najveći krivci za pogrešnu kosovsku politiku su Milošević i njegova partija, SPS, SRS i JUL. Vuk je jedan od retkih koji se hrabro suprotstavljao toj nakaznoj politici koja je na kraju i dovela do gubitka Kosova. Da ne govorimo da dok su gore pomenuti zagovarali aktivnosti zbog kojih se sada mnogima od njih i sudi pred raznim sudovima Vuk i njegov SPO su neprestano insistirali na mirnom rešenju i sporazumu sa Albancima. Naravno, i DOS-ovska vlast posle 2000-te je povukla par loših poteza u inače već očajnoj poziciji u kojoj smo se našli.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 8

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.