Stefanović pisao ambasadorki Velike Britanije: Šta stoji u tajnom ugovoru o Moravskom koridoru

Stefanović: Transparentnost je glavni cilj povezan sa bilo kojim poslom trošenja javnog novca i naš narod ima pravo da zna koliko novca će morati da plati

Ostavite komentar


  1. Dok je bio na vlasti Borko Stefanović je radio transparentno i javno objavljivao sve međudržavne ugovore? Da idemo redom, za početak, ugovor sa FIAT-om, nije objavljen ni dan danas, posle više od 10 godina. Pozivam Borka Stefanovića i SSP da prvo objave ugovore koje su oni potpisali a koji su i danas državna tajna pa kad svi ti ugovori ugledaju svetlost dana da idemo dalje i objavimo ugovore SNS vlasi. Jel tako pošteno?

    1. A 900 000 $ datih za Binladina Kovačevića, i upada policije u dnevni list „Borba“, i privodjenja novinara zbog toga što su objavili tu „državnu tajnu???

    2. Znaci ako predhodna vlast nije dobro radila to daje legimitet i novoj vlasti da lose radi ili ova nova vlast treba da bude bolja?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.