Stefanović: Pokazao sam sve dokaze u vezi diplome

Ostavite komentar


  1. ppffff, koje dokaze, Rakićeve dokaze? Doktore sav si falsifikat, falsifikuješ i vučićev manir, da kontra pitanjima i optužbama skrivaš svoje brljotine.

  2. Sve osim same nepostojeće diplome. To je još u procesu falsigikovanja da bi bilo što vernije originalu.

    1. Kako si sve pokazao, a eno Vesic i dalje prekopava Beograd – trazeci dokaze?!!

  3. Možete vi naprednjaci da dokažete i da je zemlja ravna ploča . Par udarnih konferencija u vladi i predsedništvu, po neki poligraf i gotovo , zemlja je ravna ploča .

    1. Nemojte da napadate čoveka. Možda su mu diplomu i indeks ukrali fantomi iz savamale, pa sad njih juri zbog diplome, a za rušenje ćemo lako.

  4. Neka neka …
    STRASNO !!!
    Ali,ucim sina da sve sto radis u zivotu, RADIS SEBI !
    A naplata dodje, niotkud, I kad’ see najmanje nadas !
    Nastupilo je doba “ Sprdnja sa Srbijom“
    Premijerka, m.odbrane VOlin,ovaj … ma redom…
    Neka name je Visa sila na pomoci…i vreme…

  5. Ministre, pokażi original fakultetsku diplomu, index sa svim ocenama tog tvog fantomskog fakulteta, magistraturu i doktorat, te naučne radove koje si objavljivao za magistraturu i doktorat…
    Samo blamiraš poštene policajce u Srbiji…

    1. Pola vlade ima kupljene diplome.Cak je jedna ministarka bila prodekan na sega
      mega trendu.Brze,jace,bolje….u propast.

  6. Sad nema stajanja. I narod baš interesuje da se vidi gde je Đilas stekao te milione i kako.

    1. I da se vidi diploma ovog ministra, koja veoma u vezi sa njegovom diplomom

    2. Pa zar su sedam godina stajali a saće krenu da istražuju Đilasove „milijarde“ umesto Nešine diplome? Toliko policije, BIE i ostalih i do danas niste uapsili Đida? A neki dan vam sam došao na vrata da pita dokle ste stigli a polismeni zabezeknuti, nemaju pojma da je čovek kriminalac koga Neša, Vučić, Rističević, Martinović i ini jure al ne mogu da ga nađu jer, eno, mnogo se skita po Srbiji! Vučić veli, ukrao 500 mil. u zadnje vreme smanjio na 25, Neša prešo na milijarde dinara, Vesić na, no on nije čitav, svaki put drugačije! Sednite bre saberite se, izađite u javnost sa isyom cifrom i dođite na sud gde vas Đido čeka pa u bajbokanu, ili on kao lopov ili vi kao lažovi! A na krako pitanje Đ. V.gde vam je diploma i indeks ne treba pričati o Đilasu 20 min. B. Obradović vas optužuje
      Džabe mutite vodu misleći da će te se sakriti. Boško je xa vas roda, spasa vam nema! Fajront!

  7. Njegovu diplomu će te videti kada se pojavi i snimak Babića sa naplatne rampe.

  8. Pitajte ga kako mu se zvao diplomski rad na fakultetu. Dajem glavu da nema pojima. Pa tek onda pitanja o doktoratu. Daj Bože da mu je stednja legalna.

  9. Ništa ti nisi pokazao, jer nemaš šta da pokažeš. Nikog ni u šta nisi uverio, sem da si kupio taj papir.

      1. Nee još je dno nažalost daleko
        Treba ovaj narod i šekijevog i vučkovog sina da istrpi u politici

  10. „ali da je svaki dokaz besmislen jer se na to odgovara prljavom kampanjom“ Sve su okrenuli, svoje gluposti bacaju nama u lice. Ja ne videh dokaz da je Ltd firma bivse misice, sa nula zaposlenih, imala dozvolu da izdaje akademske diplome. Nešo, zašto ne pokažes samo tu originalnu englesku diplomu, koju ti je Mića nostrifikovao? Ima nas koji znamo i engleski, da vidimo jel to stvarno diploma ili neko trebovanje za magacin?

  11. G.Stefanovicu, nadam se da ste zavrsili osnovnu skolu pa treba dakle da znate da se kaze U VEZI SA a nikako „u vezi“!

    1. Dovoljno je da novac za skolarinu nije postupio na racun Engleske firme. Treba videti da li je Engleska firma uooste akreditovana i u obrazovnom sistemu Engleske.
      Sve ostalo je nevažno.

  12. Zaradio isto kao i tvoj gazda, tako da najbolje da hapsiš sve redom. Na kraju i sebe uhapsi, jer to što nazivaš dokazima bi prošlo u nekoj Holivudskoj parodiji ili Alan Fordu.

  13. Nisam znao da covek kada treba da dokaze ispravnost svoje diplome to postize tako sto prica u beskonacnost o nekim kobasicama iz Ceske. Nije mi jasna ova elita na vlasti. Ja mislio pokazes gde i kad si diplomirao, i diplomu, kad ono dokazuje se ovako, pricam: kobasica kobasica pljeskavica, i onda to znaci da imam diplomu.

  14. Mamut!? Jel to znači da je predmet zastareo (izumro), pre nego što je uopšte i otvoren? Lupite indexom u čelo sve neverne tome g ministre. Naravno, ukoliko stvarno imate index, pošto je i to prevaziđena, zastarela forma objektivizacije i valorizacije znanja. Članska karta partije je mnogo adekvatnije i modernije sredstvo validacije naučenog. Zna ministar nije Mali.

  15. Stefanoviću nema čovek šta da zameri, to je zaista važno da jedan ministar bude obrazovan. Elita više nema koga više da napada.

  16. Gubljenje vremena,kamere u Sava centru ga nisu registrovale ,mora da je ulazio kroz podrum ,prozor,……za 9 godina studiranja ni traga..osim Sava Male…………

  17. Možda čovek nema diplomu al što reče predsednik Vučić „zna znanje“. Ko ima znanje lako stiče imanje -i sve ostalo, naravno.

  18. Ministar u vladi, koja je na vlasti već 7,5 godina, postavlja poslaničko pitanje o „sumnjivom bogatstvu“ Dragana Đilasa!!! Od toga, lično on je 5 godina ministar policije. Alo, ministre, pa zašto dosad nije rešeno to pitanje? Ili je po sredi samo još jedno bacanje prašine u oči, sirotinji raji?

  19. Bio si na poligrafu? Nisi se pohvalio da je diploma prošla na poligrafu?!

  20. Predlazem da mu se prizna fakultet, ako samo zna da nabroji ispite koje je „polozio“.

  21. Neobrazovan covek ne moze da se izrazava kao Nebojsa Stefanovic, dosta nam je lazi opozicije.

    1. Milice,zar je toliko tesko reci izvinite ja nemam diplomu nemam fakultet,isao sam tu na par kurseva u sava centar ali nisam zavrsio faks niti ni isao na faks,izvinjavam se dajem ostavku I hocu da odgovaram pred sudom I onako cu dobiti 150-hiljada dinara u dobrotvorne svrhe

    2. Vi ste očigledno neobrazovani kada ovakco lupetanje i koprcanje “ doktora” smatrate “ izražavanjem”. Kako tek procenjujete nivo obrazovanja preCednika sa uličnim rečnikom koji svakodnevno “curi” iz usta mu. Još je onaj nepismeni Nikolić istinski akademski gradjanin za obojicu i vas.

  22. Ministar unutrašnkih podlova se ne bavi pojefincima niti govori šta će raditi.Molim da osobi fostavite spisak dužnosti.

  23. Čista fizika: tačka u želji da postane nešto se nadula i postala nula. Komedija Dr. Napisao odavno Branislav Nušić. Pročitati ukoliko neko nije.

  24. Jedino je pravilno reći u vezi sa diplomom…To znaju oni koji su prošli kroz redovan sistem školovanja!

  25. A da nije slučajno diploma nestala u ruševinama u Hercegovačkoj, ili je zazidana u temelje objekta na Kopaoniku?

  26. Vukadinović ga pita za diplomu, ovaj petnaest minuta priča o Đilasu i Češkoj. Iza doktora premijerka u ekstazi, poslanici aplaudiraju.

  27. Pa to je bar jednostavno, ode se do fakulteta, gde god to bilo, u Engleskoj ili u Sava Centru, u arhivi se potrazi diplomski rad, zapisnici sa ispita, studijski program odobren od ministrastva obrazovanja Velike Britanije … Samo kada bi taj fakultet postojao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.