Stefanović: Policija zna ko je pretio porodici predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovim ljudima treba stati na put,niko ne sme da dira niciju porodicu!!

    1. Meni su iz sns-a pretili na bivsem poslu, mesecima. Svakodnevno. I ja sam necija porodica!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Sad kada budu pronasli kantrimen izvrsioca, kladim se da ce priznati da je simpatizer opozicije u ilegali…

  3. I neka neko kaze da u Srbiji nema slobode mišljenja i izražavanja.

    1. Da li sam razumeo da u Srbiji postoji sloboda? Kako ima slobode mišljenja i izražavanja ako će zbog toga da ga uhapse.

    2. Pogledaj RTS, i javi nam koliko prostora ima opozicija na istom, koji inace placaju svi gradani. Onda se javi o slobodi misljenja i izrazavanja!!!!!!!!

  4. Da li možete da zamislite da je neko iz SNS napisao ovakvu gadost za Obradovićevu, Đilasovu ili Jeremićevu decu? Nemam nikakve dileme da bi još koliko danas bila sazvana sednica Evropske Komisije i Saveta bezbednosti UN a EU lideri bi se utrkivali ko će brutalnije da ospe paljbu po Vučiću. Za sutra bi bio zakazan opštenarodni miting svekolike opozicije sa pozivima protiv nasilja. Da li ste čuli ili videli nekoga iz opozicije da se izvinio ili oglasio? Ne pada im na pamet, bagra prostačka, nikad na vlast neće doći jer narod ovakve stvari pamti.

    1. Bravo 2 sendviča. Inače članovi SNS a zbilja ne pišu gadosti (to rade njihovi tabloidi -službena glasila). Clanovi SNS-a praktično rade prebijaju, ruše, pale ali za dobro Srbije i naroda.

    2. Vidiš Ljubiša, a ja mislim da je ova vest puštena u javnost da bi se skrenula pažnja sa najnovijih afera vezanih za Stefanovića i Malog. Čist spin.

    3. Ma da, samo je Natasa Jeremic vodja narko dilera, Oliver Ivanovic je sam sebi crtao metu na celu i sam snimio onaj film o sebi na Pinku….

  5. Ovo me podseća na Vučićevu izmišljotinu da je opozicija rekla kako on ima seks sa sinom Danilom . Takva izjava opozicije nije nigde zabeležena i dokazana . Kao što se i ovaj ,, napad “, nikako ne može povezati sa opozicijom .

  6. Занимљиво, у реду је тужити оне који прете насиљем али значи ли ово да је у реду је сатанизовати Ђиласа, Обрадовића и Јеремића као што то ради Вучић и његови сателити као Стефановић сваки дан? Па и њихову децу може онда неко откачен због превише сендвича да угрози? То се у демократији зове говор мржње, хушкање и клевета. Код нас је уобичајени дан у животу диктаторске власти нажалост.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.