Stefanović (SSP): Poništićemo sve poslove vlasti u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Како за сада изгледа Стефановић и њему слични раде за Вучића и СНС. Они бојкотују , а надају се власти. Где се још бојкотом дошло на власт?

  2. Zamislite ove ljude. Nekada su bili svi u jednoj stranci. Svako je hteo da bude prvi. Rascepkali se na hiljadu vodja i traze vlast. Nema vlasti za Vas. Mozda za 30 godina ksda vas vise ne bude bilo na sceni. Nadamo se dolasku novih lica.

  3. Svaki ugovor koji bi raskinuli bi kostao Bg i Srbiju kao Svetog Petra kajgana. Aha, niko nema sta da jede, a ispred trznih centara i na parkinzima nema mesta ni na srecu. Jel samo SNS-ovci imaju kola. Danas je bolje 20% do 30% nego pre 2010g.

    1. Bravo za komentar. A što se Borislava-„Borka“ tiče, pa oni su se usavršili za zatvaranje firmi i otpuštanja radnika, izbacivanja ljudi na ulici preko noći. Ništa čudno od Borislava. To poboljšanje od 20-30% nije dovoljno, ali svi smo svesni da preko noći ne može ništa, obzirom da je Srbija uništavana od 1918. a onda od ’45. pa ponovo ’90-tih sankcijama, i na kraju su je očerupali od 2000-2012.

  4. „da je gradska vlast opskurna…“
    Zemljače „nadrastao“ si Srbiju.
    Mesto ti je direktno u evropskom parlamentu.
    Zamolio bih te da skeniraš dokumenta na koja se pozivaš, da ih postaviš negde na neku stranicu,da možemo svi mi slepci da ih pročitamo.
    „Ko na brdu ak’ imalo stoji- više vidi od onog pod brdom“.
    Molim te izobrazuj me.
    Moju decu nemoj-sam ću.

  5. Мало се замислиш и присетиш сцене, назадњаци се боре за власт и обећавају: „… Чим дођемо на власт поништи ћемо све“Боркове“ споразуме, …“! Кад су се дочепали власти те споразуме и још много тога су одмах ратификовало у Народној скупштини! И овај ће, ако случајно дође до власти, да учини исто. Све што ова штеточинска власт чини они ће да озваниче! Тако се и долази до подршке запада тј. до ситуације да те они поставе на власт у Србији док ми као једни нешто бирају, други бојкотују, …

  6. Не само поништити све послове СНС власти ,него сместа крунисати престолонаследника за краља и обновити парламентарну и уставну краљевину Србију.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.