Stefanović poručio Makronu: Čovek koga ste primili u Jelisejsku palatu sprovodi neviđenu pljačku građana Srbije 1foto FoNet Milica Vučković

„Čovek sa kojim ste pili konjak ima batinaše koji prebijaju opoziciju i koji premešta ljude po Srbiji da bi glasali za njega“, poručio je u saopštenju zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović francuskom predsedniku Emanuelu Makronu.

„Francuski predsednik Emanuel Makron je nakon sastanka sa Aleksandrom Vučićem rekao da se sad piše istorija Srbije. Tačno. Sad upravo čovek koga ste primili u Jelisejsku palatu sprovodi neviđenu pljačku građana Srbije i odbija da dozvoli slobodne izbore“ poručio je Stefanović reagujući na izjavu Makrona.

„Čovek sa kojim ste pili konjak ima batinaše koji prebijaju opoziciju i koji premešta ljude po Srbiji da bi glasali za njega. Upravo čovek sa kojim ste razgovarali svaki dan, već 12 godina, baca pod noge svaku ideju jednakosti, slobode i bratstva na kojima se sazdana francuska Republika“ naglasio je Stefanović i dodao:

„Čovek koga ste primili sa počastima je povezan sa organizovanim kriminalom, krade izbore, otima sve medije i zaustavio je evropski put Srbije. Njegova potreba da rafalno uništava Srbiju je nešto što ćemo mi sami zaustaviti u Srbiji i nijedan Rafal ili Luj Viton ne mogu sakriti bedu, zaduživanje i rasprodaju naših nacionalnih resursa“.

Stefanović je zaključio da je Francuska prijatelj Srbije i uvek je dobrodošla, ali da Francuska ne može biti prijatelj ovoj uzurpatorskoj vlasti jer ta vlast nije Srbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari