Stefanović: Pravda snažnija od lobiranja

Ostavite komentar


  1. Diplomatska borba je urodila plodom , smo tako nastavite i za Srbiju nema straha.Pravda je zadovoljena, napori Srbije i njenih zvanicnika su doprineli da se ispostuje rezolucija 1244 UN.Hvala svim zemljama koje su pružile podršku Srbiji i glasale protiv ulaska Kosova u interpol. Sad kriminalci sa Kosova moraju da nadju neku drugu mogućnost da opravdaju sebe kao samoprozvanu drzavu i da „legalizuju“ svoje krimi radnje.

  2. Ово није само пораз КиМ већ свих његових спонзора УСА, Немачка, Француска, Енглеска… Сада ће бити освета са њихове стране јер је свет показао да се све мање плаши ових тлачитеља а њихова моћ је и заснована на том страху.

  3. Diplomatska borba je urodila plodom , smo tako nastavite i za Srbiju nema straha.Pravda je zadovoljena, napori Srbije i njenih zvanicnika su doprineli da se ispostuje rezolucija 1244 UN.Hvala svim zemljama koje su pružile podršku Srbiji i glasale protiv ulaska Kosova u interpol. Sad kriminalci sa Kosova moraju da nadju neku drugu mogućnost da opravdaju sebe kao samoprozvanu drzavu i da „legalizuju“ svoje krimi radnje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.