Stefanović: SNS o gradonačelniku početkom 2018.

Ostavite komentar


  1. Svima je jasno da rezultate koje imamo i poziciju, imamo najviše zahvaljući radu tog čoveka.SNS je stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države i stalo da građani Srbije žive bolje.

  2. Mnogo korisnih stvari se uradilo za Beograd,nikad do sad se nije toliko radilo i gradilo,Beograd izgleda svetski ,jer se radi na njegovom napretku,i zato da bi se nastavilo sa radom,gradjani treba da daju podrsku ljudima koji rade,i ostvaruju rezultate.

  3. "Mnogo korisnih stvari se uradilo za Beograd":Savamala,pranje kaldrme,pevajuća vodica ukrug…Zemljo,šta držiš!

  4. Lepo rečeno jer je u prethodnom periodu od Beograda napravljeno bolje mesto za život, jer je otvareno domovi zdravlja, bolnice, rekordno smanjili nezaposlenost i javni dug grada.

  5. Svaka odluka koju je SNS do sada doneo bila je prava odluka, koja je donešena posle mnogo razmišljanja i sagledavanja cele situacije i šta su interesi građana.

  6. Meni je plata od 2012 godine 30% manja ,troškovi skočili 30%, botovi nisu radili kao idanas ali danas prmaju platu lupajući gluposti. Ja živim 60 % lošije a oni 100% bolje!

  7. Kakva je ovo najezda botova,izgleda da su se preusmerili na Danas ili su dobili pojacanja. Nazalost,Beograd je metafora za sve njihove promasaje i za nazadovanje u svakom smislu.

  8. Izgleda da je kod Vucica pravilo da nagradjuje sve one koji u toku svog mandata naprave neke brljotine. Samo laik moze da se pita ko ce biti njegov kandidat za gradonacelnika.

  9. Sramota za opoziciju je što su stavili tri udžerice u Savamali ispred 17 mrtvih Obrenovčana kojima je voda ušla u spavaće sobe noću a da niko nit je javio nit je imao plan evakuacije 2014.
    Gde je proces koji je najavio ovaj njihov glavni šaner bez dana radnog staža?
    1981. u istoj sittuaciji se zna šta je uradjeno i voda je zaobišla Obrneovac.
    Ah da…mi smo ovde palanka i daleko od kruga dvojke.
    ože sad i migranti. Trpaj samo…Čučko je ucenjen a tako nam funkcioniše cela država.Koferče , helihopter, …sve ucenjeni polusvet na najvažnijim pozicijama zbog krajnjeg cilja nezavisnog Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.