Stefanović (SSP): Svi koji ne žele u vlast sa SNS, dobrodošli da pravimo zajednički front

Ostavite komentar


  1. a ako vam se pridruze stari drugari – Dacic, Krkobabic, Palma, Marijan Risticevic, R. Ljajic, V. Draskovic, Ceda Jovanovic, N. Canak, Goca Comic, dr Jelena Trivan, dr A. Sapic, dr S. Mali, S. Basara, Milan Antonijevic, amb. Aleksandra Joksimovic, amb. Ana Urosevic Hrustanovic, amb. Vladimir Maric, amb. Roksanda Nincic? Da ne zaboravimo. I V. Jeremic je dugo, do 2000. bio u Mladim socijalistima, podmlatku SPS….

  2. Problem je što ste svi potrošeni! SNS može da pobedi jedino neko nov, nepotrošen!

  3. Ne dan, već noć posle. Noću se čiste depoi narodne banke. Sa svima – DOS2 i onda posle 3 meseca razlaz. Nije mi samo jasno ono da će građani koji su podržavali SNS biti izlustrirani, da li to znači da će biti isterani sa posla ili nešto drugo. I Jeremić je nedavno rekao da će „gmizati kao crvi, a da milosti neće dobiti“.

  4. Krpa od coveka. „Lider“ levice zaposlen kod „Zardjalog“ tajkuna ocekuje da mu narod veruje. Gde god odu, narod je ljubazan, nasmejan I krpa pomisli da ce oni da glasaju za njega. Ne! Oni samo zele da vide uzivo kako izgleda prazna lobanja koja hoce na vlast.

  5. Ovi Prave Front
    Oni Drugi Prave Kolone
    Treci pa su Postali Patriote
    Ej svi dzabalebaroši i Neradnici
    A oce da smene Vucicu
    Kam malo Morgen

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.