Stefanović (SSP): Vučić naterao gradonačelnike na ostavke da bi mu radili parlamentarnu kampanju 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović optužio je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je „mimo svake normalnosti naterao“ gradonačelnike i predsednike opština iz redova Srpske napredne stranke (SNS) širom Srbije da podnesu ostavke da bi mu ti ljudi „radili parlamentarnu kampanju“.

U gostovanju na televiziji Nova S, Stefanović je ocenio da je na taj način Vučić „pokušao da prikrije užas koji se desio u selu Banjska na Kosovu i Metohiji“.

„Vidimo situaciju u kojoj je Vučić odlučio da mimo svake logike i mimo svakog zahteva opozicije, natera svoje gradonačelnike i predsednike opština da podnesu ostavke u 70 lokalnih samouprava. ;Ovo je guranje pod tepih kraha ekonomske, nacionalne i kosovske politike i vođenje Srbije u izolaciju od ostatka sveta gde izolovani ne možemo da branimo svoje interese na Kosovu i Metohiji“, naveo je Stefanović a preneo SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari