Stefanović (SSP):Delegacija koalicije Srbije protiv nasilja u Briselu i Parizu i o srpskim izborima

Ostavite komentar


  1. Umesto fokusiranja na strance, opozicija treba da radi na povećanju poverenja svojih birača kroz transparentnost i konkretna rešenja.

  2. Evropski lideri neće doneti politički uspeh opoziciji. To će se postići samo ako steknu podršku svojih sunarodnika

  3. Građani Srbije će odlučiti o političkom pravcu zemlje, ne evropski lideri. Opozicija treba da se fokusira na lokalnu podršku

  4. Opozicija ne treba da zaboravi da su njihovi glasači u Srbiji, a ne u evropskim kancelarijama. To je ključ za politički uspeh

  5. Ovi Vučićevi botovi ( Boža, Milan, itd.) prosipaju ispraznu teoriju, što bi rekao narod – tupe onu mušku stvar. Izbori su drastično pokradeni po ugledu na Putina i Lukašenka i sad se šešeljuge plaše sankcija iz Evrope. Kod Tita je bilo 100 puta više slobode i demokratije, nije bilo kupljenih diploma, JP su vodili vrhunski stručnjaci, a kod šešeljuga sve laž i prevara, glavni stručnjak – pečenjar Gtča., itd.itd.

  6. Jel vi stvarno mislite da samo u Beogradu žive ljudi, a u ostatku Srbije majmuni?
    Zato tražite ponavljanje samo u BGu.
    Krali su u celoj Srbiji

  7. Избори су унутрашња ствар Србије и њених грађана. Опозиција треба да се бори за подршку грађана, а не страних политичара који заступају политику и интересе свијих земаља. Тужакање и самопонижавање у иностранству пред разним „апостолима демократије“ неће донети гласове.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.