Stefanović: Svi znaju na šta se misli kada se kaže „cev u glavu“

Ostavite komentar


  1. Poštovana i veoma cenjena i uvažena profesorka Vesna,
    Pišite uvek i stalno i što češće možete upravo takve dvosmislene i višesmislene rečenice, jer Vam za to niko ništa ne može, jer takve izjave nisu upućene nikom lično, niti se iz konteksta celog teksta može zaključiti na kog ste Vi mislili i, a svako ko ima pameti uvek će pravilno razumeti Vaše reči da ste hteli zapravo kazati da mi građani u ovakvoj teškoj konstelaciji odnosa u državi i teškog života možemo samo sebi da upremo cev u glavu u stanju beznadežnosti, što pokazuju mnogi slučajevi ličnim samoubistava, evo najnoviji slučaj se dogodio ispred Narodne Skupštine Republike Srbije. Ne strahujte ni od koga, a posebno ne od ovoga ovde, jer on nikada neće biti sudija koji će Vama da sudi, a da je odgovornosti u ovoj državi i da mi imamo ozbiljnu i pravu vlast, nakon slučaja „Krušik-namenska“ i „Jovanjica“ on više nikada ne bi bio više nikakva funkcija u državi, a kamoli ministar policije.

  2. Svi znaju u Srbiji kada se kaže:plagijat,lažna diploma,Hercegovačka,Krušik,Jovanjica,i ,,Šta sad?,,-Ništa !kao u ,,ko to tamo peva,,Ima samo da prijavimo slučaj policiji !….

  3. Bivša političarka, doktor nauka (sociologije), ambasadorka od 80 g pretnja po bezbednost AV? Dr Stevanović, to može samo u Srbiji, što vi radite, a zašto? Pa zato da se to desilo u Češkoj, Poljskoj (slovenske zemlje) na ulice bi momentalno izašlo 1 000 000 ljudi da traži momentalu ostavku vlade i AV…. Pošto vi znate da to u Srbiji nije moguće, zato to i radite. Samo u Srbiji vi možete biti ministar policije iako ste trgovali uticajem jer vam otac kupuje i preprodaje oružije od državnih firmi….Ovako je bilo u Albaniji u doba Enver Hodze, ali šta se posle desilo? Posle takvih vođa ostane gladan, go i bos narod…

  4. Na sta svi pomisle kad se kaze Sava Centar? Naravno, lazni fakultet iz Londona, lazna diploma koju nostrifikuje lazni Mica Megatrend, lazni dr Nesa koji preko oca i firme GIM pljacka preduzece Krusik iz Valjeva. Jednostavno, zar ne?

  5. Cev u glavu znači nešto, ali kod nas je uobičajeno da se kaže „metak u čelo“ ! Pa sad čije čelo, ili čija glava, mora biti jasno definisano da bi bilo osude !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.