Stefanović: Vučić i Mali se smeju svima u lice i pevaju pesmu Lepe Brene, a istovremeno kradu 1Foto FoNet Zoran Mrđa

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je večeras da je realan trošak specijalizovanje Ekspo izložbe u Srbiji 2,9 milijardi evra, a da su Aleksandar Vučić i Siniša Mali su procenili da će EXPO koštati 15 milijardi evra kako bi „13 milijardi viška“ prebacili kompanija koje će poslove raditi bez tendera.

Stefanović je za televiziju Nova S rekao da se Vučić i Mali „smeju svima u lice i pevaju pesmu od Lepe Brene, a istovremeno kradu“, navodi u saopštenju SSP.

„U Astani u Kazahstanu EXPO je koštao tri milijarde evra, pariska olimpijada će koštati 4,4 milijarde evra, EXPO u Dubaiju koštao je sedam milijardi, a u Rijadu 7,8 milijardi. Pritom je kod nas samo izložba EXPO, znači 7-8 milijardi ste planirali naprednjaci da ukradete građanima Srbije” izjavio je večeras Stefanović gostujući na televiziji Nova S.

On je, komentarišući izbore, rekao da je vlast ukrala mnogo više pre i nakon izbora nego na sam dan izbora.

Stefanović je rekao da su se“igrali“ voljom naroda i brutalno pokrali kroz nameštanje biračkih spiskova.

Iz spiska su vadili ljude koji su ili nažalost preminuli ili nisu glasali više izbornih ciklusa i na njihovo mesto, po našim procenama, stavljali skoro 100.000 koji ne žive u Beogradu, niti u nekim drugim gradovima, naveo je Stefanović.

On je ukazao da uopšte nije iznenađen što premijerka Srbije Ana Brnabić govori da je sve u redu.

Njoj je zaista sve u redu. Problem je što ste pokrali građane Srbije. To ste činili i do sada, ali ste sada uhvaćeni, poručio je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari