Stefanović: Za Vučića napad na mene „incident“, a Radoičić nije kriv

Ostavite komentar


  1. Tako je radio i Milošević.
    Tada su bile bejzbol palice sada metalne štangle.
    Posle toga dolaze atentati.
    To je daja vu.
    Užasna mržnja prema opoziciji i diktatura uvek dovode do kraja kakav je doživeo Milošević.
    Bolje bi bilo ne sumnjati u ovaj red stvari koji je definicija kraja svake diktature.
    Još je Milošević dobro prošao, gospodo.

    1. Pa tako je naucio bio ministar u milosevica i samo slusaj kako spreti svima albancima crnogori vojvodini ivas ce unistit samo svoju stolicu isto vise da krads i brani ratni zlocince jer isam je takav

  2. Имаш ли ти, господине, доказ да је Радојчић крив? Однеси га у полицију, ако га имаш, а не да само измишљате кривице како коме падне на памет! То су ваше приче, лажи и измишљотине!

    1. Nikola dragi, pa veliki vođa nedavno reče da nikada u životu nije video Radojčića i da ga ne poznaje. Sada zasigurno tvrdi da taj čovek nije kriv.. Ko zna šta ćemo još čuti, malo me strah.

    2. Milan Radoičić je, zahvaljujući ovoj vlasti, od sitnog kriminalca sa severa Kosova postao jedan od najmoćnijih ljudi u zemlji sa vrlo razgranatim poslovima, kako na Kosovu, tako i u Srbiji. Svi predstavnici kosovskih Srba koji nisu pod kontrolom vlasti nazivaju ga gospodarem života na severu Kosova, što je uostalom govorio i pokojni Oliver Ivanović. Sada je dobio i formalnu funkciju u okviru Srpske liste iako se radi o osobi kojoj se trenutno sudi za kriminal čak i u Srbiji. Veze Radoičića i njegovih partnera poput Zvonka Veselinovića sa vlastima u Srbiji dokazane su u brojnim istraživačkim tekstovima srpskih novinara, uključujući dobijanje poslova bez tendera, veze sa poslovnim partnerima i advokatima Ane Brnabić i Siniše Malog, sumnjive privatizacije i slično.

      1. To se zove funkcionalna nepismenost, tj. ume da čita ali ne i da shvati procitano.
        Marenda samo pogorsava situaciju.

    3. Da uzmemo samo jedno, sazidao bespravno onoliki hotel (šta li je već) na Kopaoniku i nikom ništa, ne sme vlast (znači država) tu da prismrdi, ne smeju to da sruše… Pa gde ćete bolji dokaz da ovo što je na N1 govorio Stefanović o tome našta ličimo, da je to, istina 100%
      Oni su država u državi a mi smo za njih obična sirotinja raja koju treba povremeno lemati…

    4. Nikola, Nikola niko nije reko da je Radojcic kriv vec podparol istraznih organa Vucic da nije kriv. On je kadija i sudija i predsednik vlade i predsednik SNS i predsednik drzave ustvari Nikola ko je Vucic??

    5. Nema sretnijeg politicara od Stefanovica….Da nije dobio po surli niko nebi ni znao za njega!!! A to sto se u njegovo vreme ubijali demonstranti to nije vazno….

    1. Lako je glumiti mangupa kad te sitem stiti i kad si iznad zakona. Znas da neces da odgovars jos ces sendvic da dobijes.

  3. Stvarno pojedinci umisle da su veliki i bitni. Pa ova drzava mora da brine o jos sest miliona ljudi.

    1. Marija ova drzava brine samo o 700 000 clanova SNSovaca,a ostalih se gnusaju ili ih mrze.

    2. Marija, ispade sendvič, drži sa obe ruke, pazi.

      Po tebi dakle nije važno sto je neko isprebijan na ovako brutalan način a tvoj predsednik to okarakterise kao manji incident a kada neko verbalno uvredi nekoga iz SNSa inda je to poziv na linč, ubistvo, atentat!

      Srbijo majko, ustani već jednom!!!!

    3. Dobro, bote , onda ako ikad dobijes stanglu u glavu , nemoj da ocekujes pravdu jer nisi veliki i bitan. Vučić svakako misli da nisi bitan.

  4. Cudna neka koicidencija, onomad je Vuk Draskovic imao identicnu (samo)povredu uha i isti povoj…

  5. Botadzija Nikola- coveka ni- pola! Brani krvoloka Vucica, ne hajuci za njegov nonsens – braniti nekoga koga ne zna i koji nije procesuisan, apoznata je gangsterska zverka, „garant srpske nepokorenosti“ na Kosmetu. S druge strane, samo luda sreca je spasila zivotu Stefanovicu od takvih kao sto je to zlo Radojcic! Taj zlotvor Vucic, unistitelj Srbije, evo ponovo jase Smrtonosni Galop Srbije, preteci sada i Bosni, Mostaru i Sarajevu, huskajuci Dodika, slicnog satrapa, hraneci ratnohuskastvom i sve ostale Srbe po regiji, naoruzavajuci se oruzjem , umesto tolerancijom, ekonomijom, progresivnom politikom dobrosusedstva i suzivota… Dolaze nam , deco, crni dani..

  6. Zao mi je sto ovo kazem jer volim nasu zemlju i nas narod ali kada citam vesti iz Srbije ni malo mi nije zao sto sam otisao. Ko izadje zadnji nek ugasi svetlo.

  7. A gde ste bili da osudite pozivanja na silovanje premijerke, kao i pozivanje na vesanje? Svako nasilje treba najstrozije osuditi, ali ga ne treba ni podsticati!

  8. Čoveče izjavio si da je za napad kriv Vučić. A, sada kažeš nisi siguran ni ko stoji za iza napada ni da li je Radojičić kriv. Daj dogovori se.

  9. Znam da mi opet neće objaviti komentar,ali napisaću ga.Vučić je vođa mafije koja sebe naziva SNS,i njima je sve dozvoljeno i da biju i da ruše a bogami i da grade (Pančićev vrh)A izgleda da su krenuli i sa likvidacijama,A vi što ih slepo podržavate jednog dana ćete se stideti sami sebe ako imate iole obraza.

    1. Svaka čast za komentar ovog penzionera. Kamo lepe sreće da imamo bar neki procenat umnih i razumnih mladih osoba oba pola koji ne vide svoju poslovnu karijeru i dužnost prema otadžbini u „botovanju i samoponižavanju“ već da otvore um, oči i uši i da se uključe u razvoj domaće privrede a ne kao sada da budemo skoro pa besplatna radna snaga okupatora.

  10. Dobro Stefanoviću, reci da je izvršen atentat, ako nisi zadovoljan sa incidentom. Ali, napadači su uhvaćeni odmah, a ubice, dok se DOS vladao, nikad. Sad od Vučića tražite da nađe ubice Slavka Ćuruvije, a četrnaest godina ste uništavali tragove. I u ti srpsku SIRIZU ne možeš sabrati ni dve hiljade ljudi, a misliš da vodiš dobru politiku. Malo morgen!

    1. Dobro ,,megatrend,,momce koje bio na vlasti kad je ubijen curuvija?koje bio ministar informisanja?znate sta? Ovaj moze ,ladno da vlada jos deset godina ne zato sto je sposoban vec sto ce sve pametno otici iz ove zemlje.srbija odavno vise nije drzava.sebija je geto.

  11. Aktuelna vlast ne opravdava i ne poziva na nasilje i želi ravnopravnost za sve,pa i za vas. Šta narod vidi i čuje od vas,dal ste se zapitali kakvu sliku šaljete i šta pokazujete svojim ponašanjem mladim generacijama.

  12. SNS_ Srpska nasilna stranka, kako je krenulo biće još puno razbijenih glava, to im je samo preostalo jer su razotkriveni do kraja i svesni su da im se bliži kraj.

  13. Svako gleda sebe Borko prica o batinama a ovamo crta metu Radojcicu i Vucicu a dal je Osudio napad i Hapsenje Srba i Vucicev atentat u BiH ili Djuricevo hapsenje nego je bilo ismejavanja sve je to u skladu politike neko najebe a neko dobro prodje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.