Stojanović: Politika Vučića usmerena na što duže opstajanje na vlasti

Ostavite komentar


  1. Caka je u zastarelosti, apsolutnoj, krivičnih dela počinjenih od strane ovih urnebesnih, ali opasnih, likova. Posle 10 godina sva imovinska dela zastarevaju, zato se oni onako raduju, ko deca. Jedino za izdaju nema zastarelosti, problem.

  2. Verujem da Stojanoviceva prica nema uopste veze sa sadasnjom politikom a ona danas radi u interesu naroda i koja stvara iz dana u dan.

  3. Politačar ostaje na vlasti, na osnovu podrške gradjana, a ona se dobija ostvarenjem boljitka za te iste gradjane, i napredkom države, prosto i jednostavno.

  4. Srbija danas sprovodi u delo sve ono što su prethodnici izostavili iz svoje politike. Građenje dobrih bilateralnih odnosa sa svim zemljama je od ključnog značaja za stabilnost naše zemlje.

  5. Izvinjavam se, porast minimalca sa 15000 RSD na 32000 RSD, povećanje penzija, jel treba dalje? Pa naravno da če dugo biti na vlasti, jer narod poštuje šta je učinjeno za Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.