Stojanović: Vlast samo gubitkom glasova može da promeni politiku prema Rusiji

Ostavite komentar


  1. Је ли ви то хоћете да ми уведемо санкције Русији због Украјине и земљама Запада због бомбардовања ,наоружавања и отимања Косова и Метохије? Ви хоћете да нас завадите са свима!

  2. Forsiranje sankcijaod strane EU samo pravi kontraefekat kod naroda a AV ubira poene! EU se svima smucila,uradite anketu pa cete videti!

  3. Kad je vec Vucic najveci kocnicar ulasku u Eu,pa sto nas nisu primili do 2012? Demokrate su imale 12 god da nas uvedu,a nisu. Ni tada ni sada EU nece Srbiju bez obzira sta Srbija bude ispunjavala i bez obzira kakva se politika ovde vodila. Zar jos niste shvatili?

Ostavite komentar


Politika

petar jojić foto snapshot youtube rts

Petar Jojić napustio SRS posle 28 godina: Šta je uzrok nezadovoljstvu ovog radikala?

Petar Jojić, bivši poslanik i još aktuelni odbornik Srpske radikalne stranke u Pančevu, napustio je tu stranku u kojoj je bio član poslednjih 28 godina. Povod za razlaz sa radikalima, kako nezvanično saznajemo, je njegovo nezadovoljstvo predloženim kandidatima za buduće odbornike na lokalnim izborima u Pančevu, gde su radikali zajedno na listi sa Srpskom naprednom strankom i Socijalističkom partijom Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.