Stojanović: Za obolele na protestima odgovoran Vučić

Ostavite komentar


    1. Samo nisi rekao ko je odgovoran za tvoju bolest, prolupao si i prezubio nacisto. Za pocetak tebi i slicni tebi imaju pocetnu dojagnozu Vucitis, chr sa elementima aleksandritis akuta.Pa gospodo admini kad objavljujete lupetanja ovog politologa nikad niko .nije cuo za njega onda objavite i moj komentar , bilo bi posteno .

  1. Kad kažete svima je dozlogrdilo, ja se najezim! Kome to svima, pa nismo svi tih 3,4 hiljade, ako ih ima i toliko! Sve gradove da sracunas maksimalno 10
    Hiljada. Zato ne ponavljajte stalno SVIMA

  2. Besni, smo na neprestano laži i zamene teza. Na Anu koja je pokazala u pazaru kako izgleda nečovek. O av ne treba trošiti reči. Dačić koji isključuje svoje iz stranke zato što mu to kaže av. Darića briga za 100 umrlih u 7 dana. Važna je lova.

    1. pa kad si besna uzmi vakcinu protiv besnila…nje ima…

      1. Još jedan školski primer, odličnog kandidata, za buduću vakcinu, ako pretekneš, znači da je dobra, ako ne, nije šteta!

  3. Ja ipak mislim da su nosili kovid pozitivne kamenice. Mnogo teške su bile zbog virusa u sebi.

  4. Nalupo si se gluposti, mnogi se drzite tih izbora ko pijan plota, a gde je derbi 20.000 ljudi, teniski turnir, razne korona žurke po studenskim domovima, puni kafici i nocni klubovi, pisalo se o vašarima i provodu pod šetorima, svadba u Čačku od 400 gostiju
    Ako vec nekog pozivate onda krenite redom, a doticne na demonstracijama niko nije terao da dodju svi su bili svesni rizika

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.