Strah naprednjaka od gubitka Beograda je opravdan

Sagovornici Danasa o poruci premijerke Brnabić i poverenice GO SNS za Beograd na sastanku sa odborom u Mladenovcu, da vladajuća stranka treba da pobedi u glavnom gradu

Ostavite komentar


  1. SNS i SPS su izgibili Beograd ODAVNO! To će potvrditi pošteni izbori, ako ne bude kradje kao do sada.

  2. U Mladenovcu SNS je sastavljen od najgore sorte ljudi. Oni mogu da vas maltretiraju, da vas vređaju na ulici, otvoreno se hvale da je policija na njihovoj strani i da im niko ništa ne može. Direktor JKP je recimo preletač iz DS u SNS, što je slično i sa ostalim kadrovima ove partije u Mladenovcu. Sam predsednik opštine je Dinkićev kadar. Dosta nam je takvog polusveta, dosta! Sve su uzurpirali i unazadili.

  3. Idemo! Prvo Beograd, a onda do kraja, pobediti lopove u celoj Srbiji. Medjutim, ne dozvoliti da deo DOS-ovaca opet krade.

  4. Da li će od repa ili glave da krene opozicija nema šanse, jer ne znaš ko je gori od njih!!!.

  5. Pa i red je
    Bakir je izgubio Sarajevo, Milanović Zagreb, sad je red da 577 izgubi Beograd

  6. Sa ovakvom opozicijom,bivsom vlascu ova garnitura na vlasti je,nazalost jos dugo,dugo biti na vlasti…

  7. A sta cete ako na izborima dozivite debakl? Hocete se povuci u misiju rupu,ili cete sledece 4 god nastaviti sa plakanjem kako je ovde demokratija mrtva? Hoce li se Djilas smiriti,ili ce i dalje lobirati protiv svoje zemlje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.