Stranka „Dosta je bilo“ iznela uslove za potencijalnu predizbornu koaliciju

Ostavite komentar


  1. Radula nisam ni cuo ni video 2 godine i sad on nekome postavlja uslove. I prosli put na gradskim izborima nije hteo ni sa kim, nego je bez veze odvukao 2.5% glasova i strpao ih u AV torbu. Da zaista zele da smene AVa udruzili bi se i sa crnim djavolom, nego je ovo dobra prilika da se malo zaradi honorarno. Ako budu vise od dve kolone ja ne izlazim na izbore, a i dve su dokaz da neki rade za nepromenjivost sadasnjeg stanja.

  2. „ajde sasa,najpametniji si i najobrazovaniji medu gedzo -vansko bezvrednim tkz.liderima.vreme je da inzenjer bude na celu srbije,dosta je bilo birokratije.

  3. Ova stranka,koja se zasniva na teorijama zavere,služi za slabljenje opozicije i rasipanje opozicionih glasova.Tako je to osmislila BIA i KGB.

  4. Nije bilo ni traga ni glasa od njih od prošlih izbora, a sad se pojavljuju pre izbora ni od kuda. Malo je to sve čudno. Na prošlim izborima su bili daleko od cenzusa, sad posle ovolike apstinencije mogu da imaju samo manje. Idu samostalni, znači odvući će glasove. Kome to odgovara?

  5. To je pre svega predugo ime za stranku koja želi da ostvari uspeh na izborima. Treba ime da skrate u,,DoJeB“ pa da traže koalicione partnere

  6. U poslednje vreme SNS opstaje samo zahvaljujući stavu prema Rusjiji. SNS nikako ne podržavam, to je banda lopova koji isisavaju budžet i javna preduzeća, falsifikuju diplome, uništiše Srbiju, ali sam protiv uvođenja sankcija Rusiji i priznavanja Kosova i Metohije. Ovo što radi Zapad je licemerno. Treba izdržati neko vreme i sve će doći na svoje vremenom, pa i turci su vladali Kosovom 500 godina pa opet ostade Srpsko Kosovo. Tako će biti i sada, albanci koji rade na nezavisnoj državi će vremenom sami otići sa tuđe zemlje jer tamo oni ništa i ne proizvode. Normalni i časni albanci će ostati i prihvatiti zajednički život sa srbima kao što je to bilo i ranije. Ekstremisti će morati biti oterani.

  7. Ja podržavam i cenim inženjera Radulovića. On je svojim primerom i ličnm životom dokazao da je pravi srbin i rodoljub. Ništa nije ukrao, čovek živi od svog rada.

  8. Koji su sad ovi koji , odakle se pojavile…dno dno da se prisljamce uz neke i da dobiju mandat da udju u skupštinu ..dno dno …

  9. Nije jasno da li je DJB stranka ili pokret?
    Po izjavama vezanim za nacionalna pitanja oni su sada stranka(i to pozcionirana dosta udesno pozcionirana), a opet kao da im vise lezi briga za ekonomiju zemlje(po tome podsecaju na g17) gde se ponasaju kao pokret.Vreme je da se konacno izjasne , pa makar i ne skupili podrsku gradjana za samostalni izlazak na izbore.

  10. Nekada je čovek zaista obećavao svojim briljantnim govorima i delovanjem protiv režima. Danas je, čini se, samo deo AV mašinerije za oduzimanje glasova opozicije. Jedino mogu da ga vidim u patriotskom bloku, da nekako prevuku cenzus, ako izadje sam dokazuje direktno da je tu zbog ostajanja na vlasti AV.

  11. Ма доста је било Вучићевих бивших министара… склони се досадни човече, дај отказ служби, сачувај бар мало образа.

  12. @kole
    Eto ja nešto razmišljam kao običan čovek. Kakva jedna kolona. Pa ja očima ne mogu da vidim onog Ljotićevca Boška. Kako da onda glasam za tu kolonu u koju su strpali njega. Verujem da ni oni ni njihovi glasači ne mogu da smisle neke od otvorenih NATO lobista iz ostalog dela opozicije. Kako to ujediniti i kako narodu objasniti šta će biti preovlađujuća politika posle izbora? Ne sluđujte i ne zaluđujte narod. Ako je jedini cilj srušiti Vučića raja se time neće zadovoljiti. Bez konkretnih predloga za rešenje gorućih problema nema uspeha na izborima.

Ostavite komentar


Politika

"Niko nam se nije obratio": Građani blokirali Požešku ulicu na poziv Kreni-Promeni, Savo Manojlović i saborci prespavali u Opštini Čukarica 9

„Niko nam se nije obratio“: Građani blokirali Požešku ulicu na poziv Kreni-Promeni, Savo Manojlović i saborci prespavali u Opštini Čukarica

Građani su na poziv liste "I ja sam Beograd - Kreni-Promeni" blokirali Požešku ulicu, u Beogradu, i uputili se ka Opštini Čukarici u kojoj su prenoćili kandidat za gradonačelnika ove grupacije Savo Manojlović i aktivisti Nikola Stanković i Aleksandar Jovanović jer opština, kako kažu, ne želi da im da overivače za potpise. Stanković za Dans navodi da im se niko od nadležnih nije kako bi se problem rešio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.