Šumarac: Inženjerska komora je ispostava SNS-a

Ostavite komentar


  1. Spin je licni obracun, a realnost srusena zdraga.
    Koliko glup treba covek da bude da veruje u sns price.

  2. Ne znam nijednog inzenjera koji ima lepe reci o Sumarcu i njegovoj beogradcentricnoj inzenjerskoj komori.

  3. Koliko razumem, profesor Sumarac je OSNOVAO IKS, zasto bi se obracunavao sa ustanovom koji je osmislio i uredio?Pitam se zasto bi se obracunavao sa ZM, kad je ocigledno da se zgrada urusila a da je ona postavila nestrucne kadrove? Gospodjo, sve je prolazno u zivotu, necete zauvek biti ministar, priznajte i pokajte se, bice bolje i Vama a i nama o kojima na zalost ne brinete! Pozdrav za uvazenog, strucnog profesora!

  4. Kako je lako govoriti nebuloze poput „…ne znam nijednog inz. koji ima lepu rec o Sumarcu i …“.
    Ko su onda hiljade licenciranih inz.koji su glasali za Sumarca na svim izborima u IKS? Rezultati svih izbora su objavljivani na sajtu Komore i to su lako proverljivi podaci!
    Ivana

  5. Tačno je ovo što kaže Šumarac, današnja komora je tragikomična, ali isto tako konkretno arhitekte nikad nisu imali ništa od komore ni u njegovo vreme, drugi inženjeri jesu malo više. Ne znam da je ijedna licenca oduzeta za razne katastrofalne poteze.

  6. Moramo progovoriti. Unistili su jednu od najozbiljnijih profesija, inzenjersku. Cemu licence, cemu iskustvo, cemu uopste projektovanje i tehnologije izvodjenja, studije kvaliteta materijala, medjunarodni ISO standardi kad je dovoljno da nadjes samo plac i kopas do Kine ako ti je volja. O posledicama kasnije ako se dese. Onda obecas stanarima vile na Dedinju da cute i da se ne pojavljuju u medijima. A ko placa, mi naravno. Kakav investitor, pa on je do pre par meseci bio registrovan za snimanje filmova za odrasle. ZEMLJO SRBIJO OTVORI SE DA SVI PROPADNEMO OD SRAMA. POSEBNO MI SKOLOVANI INZENJERI. SAD ME VEC I SRAMOTA DA SVOJ POTPIS STAVIM BILO GDE.

  7. Tako je prof. Sumarac!
    Postavljena je za predsednicu Inzenjerske komore Srbije osoba koja je u svojoj izbornoj jedinici / Kraljevo/ dobila samo dva glasa, a Vi sa isto toliko dobijenih glasova, u mnogo vecoj izbornoj jedinici/ Beograd/ ne dobiste, posle mnogo godina, ni jednu funkciju u Inzenjerskoj komori Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.