Šutanovac: DS može sa svima koji dele iste vrednosti

Jovo Bakić: Stranke opozicije su u totalnom lutanju i izgubljenosti
Mogu li novi lider Demokratske stranke i Boris Tadić zajedno da nastupe u okviru građanskog bloka

Ostavite komentar


  1. Upravo tako… svi koji bi da prikupe sebi sto vise vrednosti, kako ste i vi to radili godinama. Gadite mi se, najblaze receno.

  2. Zaista ne znam ko može da deli iste vrednosti sa lažovima i prevarantima. Previše se oni zanose sa tom mišlju.

  3. Gospodin Sutanovac je jedan pristojan covek. On je dobar izbor za predsednika DS i treba da podrzi i pohvali i ono sto je uradio Bojan Pajtic, koji je takodje pristojan covek. Srbiji trebaju pristojni ljudi. Dragan Sutanovac mora da shvati da bez saradnje sa DSS i Dverima nema upristojavanja javne scene. On mora da prestane da upada u te zamke oko besmislenih pitanja o tome da li se Zivkovic ljuti na Radulovica ili je Cedomir Jovanovic u zavadi sa Pavicevicem ili bilo kim drugim. Sutanovac treba da napravi ozbiljan tim zrelih ljudi, da potpuno ignorise svaku negativnu retoriku (sto je i do sada dobro cinio), ali i da ne daje ovakve izjave kojima se prave rovovi. Srbiji treba sloga a ne rovovi, pogotovo u redovima opozicije.

  4. Nema nista od njih. Nece preci oni ni cenzus vise na izborima. Ni Tadic a ni Suki.

  5. A ko je još iz opozicionih stranaka u dobrim odnosima? Između njih ne postoji sloga ni unutar stranke, a kamo li među strankama.

  6. Demokrate su razocarale gradjane Srbije do te mere da vise niko na njih i ne obracanja paznju a oni i dalje misle da su neka snaga. A pogotovo Tadic i Sutanovac.

  7. A koje su to vrednosti? Dvanaest godina ste bili na vlasti, a vrednosti koje ste promovisali su svađe, krađe, raspadi unutar stranke, skinuli ste SPS 2000. godine i hteli da ih zakonom zabranite, a posle 8 godina ste se izljubili. Mir, mir, mir, niko nije kriv…………

  8. kakva saradnja oni očima nemogu da se vide,mogu samo da se skupe radi interesa i pokupe glasove i posle razlaz a glasači prevareni

  9. Ne vidim zašto bi Šutanovac ili Radulović imali problem sa Živkovićem zbog Pavićevića. Živković ima daleko manji politički značaj od Pavićevića i saradnja sa njim trenutno nikom ne bi donela ni 1 odsto glasova. Čak naprotiv. Jak je Pavićević. Obrazovan, elokventan, hrabar – pravi moderni političar ali i relativno novo lice na našoj učmaloj političkoj sceni.

  10. Iskoristimo priliku da se setimo ingenioznih poteza koje je povlačio kao ministar. Treba li nam to na nekoj drugoj funkciji?

  11. Tako je , u pravu je g.Šutanovac, sam s a onima koji su sa DS delili naši vrednosti novci a to su Čedini LDP, LSV Čanka, NS Živkovića, Petrovićeva Zajedno i slilnim grupama za pljačku naroda.

  12. Nejasno je zasto bi se Sutanovac ljutio na Borisa Tadica. I jedan i drugi su poreklom iz Crne Gore i dok je Tadic bio president Srbije okupio je oko sebe u tadasnjem DS-u
    crnogorske serdare (tkz terazijske crnogorce ) sve po onoj staroj crnogorskoj "ti prvi -ja do tebe" i koji su trebali da "prokulture" srbe iz Beograda i Srbije. Izgleda da im nije uspelo i sada su se rastrkali u nekoliko stranaka "gde ce svi biti prvi".
    U Beogradu "srbi po profesiji" jos mogu dobo ziveti sve dok postoje izmisljeni problemi "srba koji su ugrozeni" u Bosni,Kosovu,Crnoj Gori …i mozda ….

  13. Kada dele naše novce i vrednosti onda mogu sa svima, kada treba za nas raditi i podići nas iz mulja onda ništa ne mogu.

  14. Zanimljiv čovek ovaj Šutanovac. Da li zaista misli da smo zaboravili kako su završavali resori kojima je on rukovodio?

  15. DS je odavno skrenuo sa kursa pravih vrednosti. Ostale opozicione stranke takođe. Jedino da se tu nađu.

  16. Sutanovac sad vise ne bira ni kolege ni "prijatelje", a vreme ce pokazati zasto mu to ne valja…

  17. Hahah , Sutanovac govori o vrednostima. O kojoj demokratiji, o kojim interesima prica? Licnim da , sopstvenom bogacenju sigrno, ali o boljem sutra za narod sigurno ne.

  18. Pa osnovne vrednosti DS su da što više opljačkaju državu i da se oni lično što više obogate , a građani su im na poslednjem mestu i normalno je da se sa takvim mogu da slože.

  19. Samo što Vi iz DS-a nemate nikakve vrednosti,Vaše vrednosti su se pokazivale u pljačkama i prevarama.

  20. Zaista ne znam odakle Šutanovcu da DS ima nekakve vrednosti,oni nemaju nikakve vrednosti,ništa im nije sveto,pa kad su krali od dece ometene u razvoju šta se drugo od njih može očekivati.

  21. Vrlo je bitno imati imati i slediti iste vrednosti demokrata, i onda nakon svega toga dovesti zemlju u stanje gde će i naša deca grcati od obnavljnja zemlje i obnavljanja uopraštenog.

  22. Ako cemo iskreno i posteno Dragan Sutanovac zeli samo ovom izjavom da zamajava narod, jer objektivno, sa DS-om moze samo onaj koji zeli sto pre da propadne. Pa kada je tako kako on kaze zasto ga svakim danom napustaju clanovi, drugo kako to da ne mogu da se dogovre po bilo kom pitanju sa opozicijom.

  23. Kada je vlast u pitanju naravno da možete sa svima. Da li je ovo prvi pokušaj da se Šutanovac približi SNS-u?

  24. DS je stranka koja je opustosilaSrbiju! Dok su se njeni clanovi enormno bogatili , gradjani su siromasili! Interesuje me koje su to vrednosti za koje se oni zalazu?!

  25. Znači nisakim jer svi su svesni da vrednosti u DS nema nego samo blokirani računi i go gubitnik do gubitnika.

  26. Ni ti Sutanovac kao i DS , nemate bas nikave vrednosti. Vi ste zlo za Srbiju i Srpski narod i zato treba da nestanete sa politicke scene.

  27. Koje vrednosti imas ti Surtanovac kao i DS, videli su i osetili na zalost gradjani Srbije za vreme vase vladavine. Gladovali su gradjani zbog vas lopova i kriminalaca koji ste ojadili i Srbiju i srpski narod. Treba vam se suditi!

  28. DS bi mora mnogo toga da promeni,od politickog programa do njenog lidera da bi koliko toliko mogao parirati vladajucoj stranci.

  29. Baš me interesuje ko to još deli iste vrednosti sa propalom strankom bez novih lica i novih ideja.

  30. Za razliku od vecine (bot)komentara, mislim da opozicija odavno nije bila jaca. Iako je jos razjedinjena I ima puno licnih animoziteta, g. Vucic ih je svojim ponasanjem prakticno doveo do "prisilnog primirja". Mislim da paznju treba narocito obratiti na DS (nemojmo zaboraviti da je g. Sutanovac mnogo iskusniji I od g. Vucica), DJB I Dveri. Ove tri grupacije su najzrelije da preuzmu opozicioni levicu, centar I desnicu I da potpuno istisnu sadasnju vladajucu trojku SNS, SPS I SRS (krajnje je vreme ubrojiti i SRS tu po ponasanju). Mislim da je ekonomsko stanje takvo da ce opozicija poceti da preuzima znacajne delove vlasti vrlo brzo.

  31. Trućanje sns botova naprosto treba zanemariti. DS se mora konsolidovati i okupiti druge srodne stranke. To će se svakako desiti i SNS će otići kao ružan san. Demokratije nema bez velike muke. Utoliko će biti i vrednija. Đinđićev duh ipak opstojava i na izvestan način usmerava stranku.

  32. Sigurno je da DS nema nikakve vrednosti, njihova vrednost se ogledala u tome da su samo pljackali gradjane i varali ih.

  33. DS je svima ispricana prica,nemaju oni nikakvih vrednosti,niti bilo cega,oni su svoje pokazali,unistili su sve zivo.

  34. DS vise nije najjaca opoziciona stranka tako da ce morati da sledi ovakvu taktiku, samo je pitanje da li ce pogaziti svoje principe kao sto su uradili sa SPS da bi ostali na vlasti.

  35. Sutanovac mlati praznu slamu jer vise niko od gradjana ne veruje u njihove lazi.

  36. Ne verujem da ce iko u savez sa njima jer su svi videli da se oni politikom bave samo zarad svog licnog interesa.

  37. O kakvim vrednostima Sutanovac govori, da li su to vrednosti korumpirane i pljackaske politike politike?1

  38. Koliko moze da se primeti ovi bukvalno mole sve da budu clanovi njihove stranke , jer ocigledno nemaju potreban broj clanova da je osnuju

  39. Da, ali problem je u tome sto DS ima izvrnut sistem vrednosti pa niko ne zeli sa njima, a cak i sami clanovi pocinju da ih napustaju!

  40. Vrednosti DS-da li ih imaju ? Bilo bi vreme da se zapitaju,pa i da daju odgovor.

  41. Mislili su da mogu da se dogovore ali je problem sto su im vrednosti uvek licni interesi pa ih narod ne postuje.

  42. od proevropske opozicije i ds kao njenim stožerom, režim se najviše plaši. da nije toga vučićnebi zavodio ovakvu cenzuru, jer se plaši da narod čuje istinu.

  43. Pa nismo ni sumnjali da DS želi sa svima radi, samo da li te stranke žele da sarađuju sa demokratama, koji su uništile našu državu.

  44. Ma kava crna zajednička saradnja, kako su počeli raspašće se ne još sitnije delove.

  45. To što ste medjusobno delili srpske vrednosti ubuduće zaboravi, prvo ćete vratiti sve što ste dosad podelili i za to ogovarati pred pravosudnim organima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.