Šutanovac kandidat za gradonačelnika

Ostavite komentar


  1. Beogradski izbori biće idealna prilika za mnoge da se oproste od politike, medju njima svakako je i Šutanovac!

  2. Ne mogu reći da nije hrabar potez Šutanovca, samostalno će izvesti DS na izbore. Ali, tužno je baš to, što je Šutanovac najjači kandidat u DS. nekad je to bila moćna stranka, više nije.

  3. Ova odluka je totalni promašaj. Čak i u odnosu na "neobaveštenog i zagledanog u sove" Voju Koštunicu, Šutanovac izgleda mlako, bez energije i "ženstveno". Taj njegov ravan i tih ton nije ni približno blizak uhu kao što je ton nekog profesora ili akademika. To je samo bleda kopija. A u Šutanovcu nema ni 5 odsto one energije i scenskog nastupa kakva je krasila Zorana Đinđića. Samo je u Srbiji on mogao da bude ministar odbrane – tako nešto genijano ne bi mogao da smisli ni Mićko Ljubičić.

  4. Glasači traže nova lica. Prosto mi je neverovatno na koji način se guraju neki ljudi.Zar nema sposobnijih intelektualaca u stranci??

  5. Strasno je da istroseni politicar i covek koji je nebrojeno puta dokazao svoju nesposobnost kandidat na veoma odgovorno mesto u Beogradu. Ali jos jednom ce videti da ga niko ne zeli.

  6. Šteta. Čovek bez šanse za nekakv uspeh. Uspeo je jedino da uruši Demokratsku stranku. Ne znam zašto se bavi politikom. Kao ministar vojni mnogo je oštetio vojne penzionere,tako da je ispod cenzusa.

  7. Šta je to što možemo očekivati od DS, a da nije već viđeno? Hrabro je što očekuju podršku Beograđana, ali više nismo naivni i jedina poruka koju im možemo poslati je da se spreme na istorijski poraz. Biraćemo one kojima smo mi prioritet, a ne lični ciljevi i fotelja.

  8. Ја њих не подржавам али је нормално да имају свог кандидата! Они су једино странка, имају одборе по Србији и зашто би ту своју вредност поклањали другима? Опаметили су се кад су подржали Јанковића, а он их ни мало није испоштовао! Зашто би поновили опет такву грешку?

  9. Zar je moguce da su saradnici Tadiceve vlasti, kao sto je Suanovac koji je bio komadant srbske vojske koju je unistava do temelja – sada ga predlaze ista "klapa" za kandidaturu Grado-nacelnika BGD.????
    Verujem da osobe koje to predlazu imaju amneziju njegove saradnje sa Wasingtonom o unistavanju vojske R. Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.