Šutanovac: Mićunović zaslužuje da bude počasni predsednik DS

*Deo demokrata podržava i pozdravlja ovu odluku, dok pojedinci čiji su kandidati izgubili bitku na stranačkim izborima smatraju da je ovo jedan od načina na koji novo rukovodstvo utišava glasove onih koji bi se usprotivili potezima vrha stranke
Demokrate se pripremaju za sednicu Skupštine stranke koja će biti održana 29. oktobra

Ostavite komentar


  1. Kako birati Mićunoviča za počasnog predsednika DS kada DS ima svog počasnog predsednika Borisa Tadića, nikada na nekom konkresu DS nije glasala za oduzimanje te titule Tadiču, neki niži organ je to učinio a nije po Statutu ovlaščen.

  2. Vrlo oprezno od Šutanovca, DS s e opekla na Tadiću, nikada više neće birati mladog političara za počasnog, može da im pocepa stranku kao Tadić. Mićun je već druga priča, on je več jednom bežao pa se vratio.

  3. Lukavi Šule bi da potisne Mićuna, daju ći mu partijske titule u zamenu za osetljive partijske funkcije na koje misli da postavi svoje ljude.hahaha ….

  4. UMESTO KOMENTARA. Servantes nas obaveštava o grofu, koji je pozvao jednog svog seljaka, dobrog prijatelja, na ručak. Ponudio mu je svoje mesto za stolom kao znak naklonosti, ali seljak odbija: "Ne gospodine grofe, to je mesto za Vas!" Kada je odbio i treću ponudu, iznerviran grof mu je skresao: "Sedi tu cepanico, ja ću biti u vr““ sovre gde god budem sedeo!"

  5. DS je toliko komproitovao sam sebe da ne pomazu nikakve rotacije funkcija i zvanja unutar stranke-sve vec vidjeno.

  6. " Lukavi Šule , da potisne Mićuna".Gde više da ga potisne.Pa on je bio veteran na osnivačkoj skupštini 1919.god. sa Ljubomirom Davidovićem pa sad, dva veka kasnije, hoće neko da ga potisne u drugi plan.Ajte , molim Vas.

  7. Dele u DS titule počasni predsednik , kada će uvesti i titulu počasni prebegli počasni predsednik , da Tadić malo profitira.

  8. Po cemu zasluzuje? I on je doprineo propasti DS-a? Koliko se secam i Tadicu su svojevremeno dali to priznanje.

  9. Na sta je spala ova jadna DS to je prosto strasno.
    Zar tamo nema nekog ne umrljanog, pravog intelektualca sa vizijom i zeljom da menja
    stvari.
    .Taj Slutanovac je obelezio jedno sramno razdoblje, kada je ova stranka umesto da bude perjanica demokratija, postala perjanica nerada i teske korupcija…
    Naravno iz toga se rodila danasnja Srbija, zemlja mracnjastva, lazi i prevara!

  10. Moram odgovoriti brižnom Draganu. Dragi Dragane nakon Vašeg očajničkog pitanja: "Zar u DS-u nema nekog ne umrljanog, pravog intelektualca sa vizijom…". Iskreno NEMA. Svi pravi intelektualci i vizionari, ne umrljani, poput Vučića, dr Stevanovića, Gašića, Nikolića, Bekčića, Đukanovića, Martinovića… su u SNS -u.

Ostavite komentar


Politika

"Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita": Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme 10

„Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme

"Nikada neću prihvatiti ideju o sedmočasovnom radnom vremenu. Kako možete za 35 sati da uradite isto što i za 40 sati. Mislim da je i 40 sati rada malo i baš me briga šta su mislili radnici u Čikagu. Čovek treba i mora da radi više“, poručio je radnicima predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči 1. maja, praznika rada.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.