Šutanovac: Nema saradnje sa naprednjaima

Ostavite komentar


  1. sta mene briga s kim hoces, s kim neces da saradjujes. Imas li ti plan da se pohapse korumpirani politicari i oduzme im se nelegalno stecena imovina? Imas li ljude koji se ne gade narodu i uoste neku ideju s kojim mozs medju gradjane ili ti je krajnji domet : Necemo sa SNS. Koga bre to zanima, ionako ste narodu isti i vodite istu politiku.

  2. a jel se secate 2008. godine…i sad mozete, zarad vlasti, napraviti ““““ istorijsko pomirenje““““….ma, nikad vise za vas…nikad!!!

  3. Zvučiš kao 5-godišnja devojčica koja neće da jede spanać. U normalnoj zemlji se koalicije prave na osnovu bliskosti političkih ciljeva, a ne na osnovu ličnih animoziteta ili simpatija. Legitimno je i zbog novca, ali to birači prepoznaju i kazne na sledećim izborima…hmmm, pričam kao da govorim o normalnoj državi

  4. Ti si svoje reko povuci se dosta nam je nesto sto je vec bilo pusti sasu jankovica i vuka jeremica da vidimo sta oni znaju

Ostavite komentar


Politika

GIK: Imenovani birački odbori 10

GIK: Imenovani birački odbori

Gradska izborna komisija donela je na današnjoj sednici rešenja o imenovanju predsednika i članova biračkog odbora i njihovih zamenika u stalnom sastavu i predsednika i članova biračkog odbora i njihovih zamenika u proširenom sastavu za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine Beograda 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.