Šutanovac predsednički kandidat?

Ostavite komentar


  1. Ko visoko leti nisko pada, a Šutanovac je zaboravio ko je i da je za sobom sejao mržnju, nerazjašnjene afere, ubistva, stradanja kadeta na vojnim vežbama, ponižavao i vređao poslanice, itd.

  2. Posto su demokrate rasterale svoje clanove ne verujem da ce ovaj covek cenzus proci….

  3. Demokrate bolje da izvlace ceduljicu i tako dobiju kandidata nego da ovako kandiduju Sutanovca. Mozda i hoce da dozive debakl, ko to zna. Uvek su bili umetnicki nastrojeni.

  4. Oj Srbijo medju šljivama, oj… Samo su godine drugačije, a likovi se ponavljaju…

  5. Sutanovac kandidat opozicije,Jankovic kandidat opozicije,Jeremic kandidat opozicije,Jelena Milic takodje kandidat opozicije…toliko o slozi i zajednickom kandidatu.

  6. Sta je ovde toliko cudno? Covek je predsednik stranke i valjda je normalno da svaka stranka ima kandidata?

  7. Prosto nije jasno na osnovu cega Demokrate grade svoj stav da na predsednickim izborima kandiduju Dragana Sutanovca. Ako kandidujete vaseg sadasnjeg lidera, to ce biti promasena odluka, izgubicete i dobar deo vasih glasaca. To ce biti definitivno kraj vase stranke, bez ikakve sumnje.

  8. Neki kandidat mora tu da bude kao predmet podsmeha,Sutanovac je odlican kandidat za to.

  9. Zaprepašćena sam koliko ovi ljudi nemaju stida ni srama, pa još smeju da se kandiduju za nešto.

  10. Slazem se da je Sutanovac idealan kandidat za predsednika . Glasacu zanjega , a evo i zasto. 1. Resava pitanja penzija pa makar i bez dana placanja doprinosa za penzijsko osiguranje i to u iznosu od 50.000. 2. Pronalazi livade i pasnjake u sred Beograda u srcu Vracara pa eto idealne lokacije za investitore.

  11. Decidno, ne može! Kao što mu i prezime govori, taj ,,Šuta novac", umesto da ga pribavlja! Neki kažu: ,,Lako mu je da se ,,šuta" s novcem – Elem se čestito udao, (Tast mu pun k““o brod), e““m se za prošle vlasti kao uostalom i svi, dobro ,,nafatirao"! ,,Ne, ne može!… Ne zna ceniti novac – lako ga je stekao!"- govore drugi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.