Šutanovac: Umesto lažne dobiti javnih preduzeća smanjićemo račune građanima

Ostavite komentar


  1. Ovo je klasična demagogija DS koji je na stotine hiljada ljudi ostavio bez posla kada je bio na vlasti.

  2. Šutanovac ima baš loše savetnike. Pijaca nije mesto za njega, suviše je nadmen i pun sebe. Samo sebi ruši i onako slab rejting.

  3. Još samo da vidim činjenično potkrepljenu realnu ekonomsku računicu na osnovu koje je izveden zaključak o mogućnosti smanjenja cene grejanja.
    Tek toliko da ne ostane na nivou predizbornih obećanja.

  4. Da li on sam sebe čuje kako ćes da smanjis račune kada proizvodnja struje vode ima neku svoju cenu ti bi kao manje da naplaćujes pa da preduzeća budu u minusu mada to je proveren recept za DS privatizaciju.

  5. Smanji ti meni porez za stan koji nemam cime da platim. Ko ce meni da da pare za zamenu stolarije? Ko ce da mi vrati penziju? Zasto opet pravite gradjane prve i druge kategorije. Jednima dajete druge gazite. Zakon o denacionalizaciji je slika vlasti DS. Od ispravljanja nepravde napravili ste zakon o legalizaciji nepravde i ponovo ostetili iste pokradene gradjane. Nemate moj glas dok ne ispravite sve lopovluke koje ste ucinili gradjanima zbog licnog profita. Bolji ste od Naprednjaka ali ne dam vise glas manje losima.

  6. E ovo je stvarno vic- Sutanovac obecava da ce kupovati po Srbiji pvc prozore i vrata??? Pa da li vam deluje da ovakve izjave imaju ikakvu tezinu? Granici se sa zdravim razumom.

  7. Lako je reci
    Do ne Dodjete tamo gde treba
    Posle krpi gace jer nove da kupimo tesko

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.