Šutanovac: Za ostavku Pajtića saznao iz medija

*Bivši lider DS razočaran odlukom članstva da DS vode Šule, Kena, Balša
Bojan Pajtić podneo ostavku na mesto šefa poslaničke grupe u parlamentu

Ostavite komentar


  1. Kako se to moglo da desi da Pajtić ne obavesti svog novog predsednika da će podnetiostavku na mesto šefa poslaničke grupe.

  2. Ne razumem baš najbolje ove demokrate. Pričaju stalno o nekakvom ujedinjenu, a ovamo ne komuniciraju izmedju sebe. I oni da mi vode državu???

  3. Pa videlo se da je Šutanovac nešto neraspoložen , kada ono Pajtić ga nije obavestio da će podnetiostavku na mesto šefa poslaničke grupe.

  4. Kad neko prođe sva tumbanja i podele u stranci,i izmakne svim zakonima države,postaje opasan igrač i ne treba ga olako shvatiti….nego ga držati na oku i na odstojanju!

  5. Ko ga ne zna skupo bi ga platio,ali je malo čudno da se Ješić ne javlja u čijem je gradu Pajtić dobio samo tri glasa.

  6. Šutanovcu je zapala uloga predsednika koji će stranku odvesti ispod cenzusa. Na kraju možda je ovo neka kosmička pravda jer su se svi oni odrekli politike Zorana Đinđića (pre svega mislim one nacionalne) pogledajte poslednji Zoranov intervju dat u Republici Srpskoj kada je tražio da se poveže pitanje rešavanja Srpske i KiM tj. ako jedni mogu da imaju pravo na samostalnost mogu i drugi. Zoran je bio pragmatičan i nacionalno opredeljen političar tj. sve ono što nisu bili njegovi sledbenici na čelu DS-a

  7. Pajtic nema sanse da se odrekne poslanickog mesta , zar neko misli da je blesav da odustane od poslanickog imuniteta?To sto je dao ostavku na mesto vodje poslanicke grupe je samo znak revolta.

  8. Sutanovac je verovatno i poslednji predsednik DS jer im posle ove rokade na celu sledi dalji pad rejtinga. Isti ljudi stalno.

  9. Nisam predpostavio da Sutanovac ima ovako dobar smisao za humor , "jedan tim" , "necemo se vise oduzimati vec samo sabirati" ?

  10. Kako ste sednice Vlade držali isključivo telefonskiem putem tako i razgovarate, preko društvenih mreža i novina. Neozbiljno za nekada veliku i ozbiljnu stranku. Zato nemate nikakvu podršku u narodu.

  11. Demokrate su napravile korak u nazad umesto korak u napred,a taj korak u napred nije ni Šutanovac a ni Pajtić. Jedini koji je istinski želeo da vrati DS Đinđićevim idejama i njegovom putu jeste Zoran Lutovac koji je i dobio značajnu podršku za tako kratko vreme. I definitivno sam siguran da je on jedini bio spas za DS. A sada smo dobili još jednog Tadićevog potpredsednika na čelu stranke nakon Đilasa i Pajtića. DS od 2003 nije onaj DS koji je bio kada ga je vodio veliki Zoran Đinđić.

  12. Očigledno da nema pravovremene komunikacije između Šutanovca i Pajtića, a i kako da je bude kada su u DSu svi samo iz ličnih interesa.

  13. Pa oni se trude da propadnu. Umesto sporne li;nosti koja sad ode teatralno sa ostavkom, iyglasa[e jo[ sporniju li;nost. Stranka cirkus. Gde nestade onaj DS ya koji sam svojevremeno glasao. …

  14. Za moralnu ostavku Bojana Pajtića saznao je iz medija, a za njegove nemoralne radnj bio je lično upoznat!

  15. Mediji i drustvene mreze su nacin na koji Ds komunicira,kako medju sobom tako i sa ostalima. Da ne koriste Twiter i Facebook bili bi neobavesteni kao Kostunica.

  16. Šule, još mnogo toga ćeš saznati preko medija, a tek preko twitera, ipak si ti @profesionalac .

  17. Još jedan dokaz koliko je jedinstvo tj. nejedinstvo DS kad se vidi da između sebe njeni čelnici ne komuniciraju i veoma bitna pitanja i događanja saznaju iz medija.

  18. TAKOE SULE NI SMO BILI OBAVESTENI. A SAD SA NASIM KENOM I BALSONEOM U BORBU YA BOLJU SRBIJU!!

  19. Izborom Šutanovca za predsednika Demokratske stranke, mislim da je došao kraj da će sada biti još slabije kotirani.

  20. Osipanje DS-a je u toku,meni ovo na sve liči samo ne na ozbiljnu političku organizaciju,ali ništa drugo i nisu zaslužili.

  21. Pajtić doživeo još jedan politički neuspeh. Kad već nije ništa uspeo da uradi, sem što je državu oštetio i bolje da se povuče.

  22. Sigurno je da posle svakih izbora DS se sve vise osipa,jos jedni izbori i oni vise nece ni postojati,ali tome su sami doprineli.

  23. Cirkus zvani Demokratska stranka je ponovo u Vasem gradu,e na to sve ovo meni lici,oni nisu stranka vec cirkus.

  24. Nema pojma g.Šutanovac koje ga nevolje čekaju kao lidera stranke koja je ušla u proces samouništenja, raspad sistema, bežanje članstva ali i funkcionera , poslanika, i odbornika.

  25. Od kad je pobedio jedan po jedan bivsi funkcioner ili daju ostavke ili izlaze iz stranke. Nece imati kome da bude predsednik uskoro.

  26. Nema pojma g.Šutanovac koje ga nevolje čekaju kao lidera stranke koja je ušla u proces samouništenja, raspad sistema, bežanje članstva ali i funkcionera , poslanika, i odbornika.

  27. DS je stranka koja se raspala, DS je stranka koja je samu sebe uništila, Šutanovac ovu stranku zeznuo skroz neće osvojiti ni 5 % na izborima. Dragan Šutanovac je uništio DS. Saznaće još mnogo toga iz novna kada ostane sam.

  28. Pa normalno je da takvu informaciju dobije preko medija, kad je ajtić ljut i besan i neće da priča sa Šutanovcem , jer ga je prodao i radio mu iza ledja.,toliko o toj Demokratskoj kolegijalnosti.

  29. Toliko o dobrim odnosima u DS-u, kako bi tek ne daj Boze vodio drzavu kad sa kolegama iz stranke ne razgovara!?

  30. Nakon izbora Dragana Sutanovca za novog predsednika DS-a ce ostati samo struje i podele. Svakim danom nove ostavke i izclanjenja iz stranke. Sada je ovo obracun Beograda i Novog Sada clanstva DS.

  31. Dragan Šutanovac je izuzetno naivna ličnost. Samo ovom izjavom sliči Bojanu Pajtiću, tako da neistine koje DS pruža tek predstoje. Za utehu je to jer su opoziciona partija, ovakvim načinom ophođenja tako će i ostati, sve do potpunog nestajanja iste sa političkog neba Srbije.

  32. Ovo je samo dokaz da ovi jedni s drugim ne govore,ali nije ni cudo s obzirom da im je licni interes bitniji od svega na ovom svetu.

  33. Mislim da je ovo samo pokazatelj da od komunikacije u DS-u nema nista,predsednik stranke sazna preko medija da mu je predsednik poslanickog kluba podneo ostavku,mislim da je to vise nego strasno i sramotno.

  34. Ovo znaci da je DsS definitivno u rasulu. Ne znam uopste kako su oni funkcionisali ovako suprotnih stavova?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.