Šutanovac: Želimo da pobedimo u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Nisam, iskreno, ni pročitao vest, ali kad vidim ko sad čini rukovodstvo Demokratske Stranke, a kakvih je sjajnih ljudi tu nekad bilo, ne bude mi dobro.

  2. Sa ovakvim predsednikom DS je smešna stranka ! Nova krv je potrebna, krv koja će poštovati principe demokratije u svim ravnima delanja.

  3. Ljudi! Pa da li vi mislite da je DS potrebno da ima lidera, vođu tipa AV? Mislim da Dragan vuče koliko može. Pomozimo čoveku i svim demokratski nastrojenim snagama Srbije da se rešimo SNS – SPS vlasti za sva vremena.

  4. SNS će izgubiti izbore TEK kada se pojavi stranka sa POŠTENIM i MORALNIM ljudima koji zagovaraju : 1.RAVNOPRAVNOST građana i regiona (4 pokrajine bez autonomije) , 2.NEPOSREDNE izbore (da građani sami biraju svoje prestavnike) , 3. što brži ulazak Srbije u EU (uz zadržavanje dobrih EKONOMSKIH odnosa sa Rusijom ) , 4.dogovor sa Kosovom (bez formalnog priznavanja nezavisnosti) ! Na žalost takve stranke još NEMA, pa 45% građana sedi kući i čeka !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.