Svađa SDP i SDA Sandžaka nova obmana građana

Ostavite komentar


  1. E kad to poznati licemer i cinik zvani Zukorlic kaze, onda to sigurno nije istina !

    1. Gospodin Zukorlic je jedan divno obrazovan covek. Kada bi se elita u Raskoj ugledali bar mali prst, sve bi bilo mnogo drukcije. Hvala Gospodinu na realnosti i njegovoj ogromnoj inteligencije, on zivi u zemlji Srbiji i smatra je svojom, a ne ratno huskaci Ugljanina, nizak nivo.

  2. Sta kaze Zukorlic na njegovu saradnju sa osudjenim ratnim zlocincem Vojislavom Šelšeljem ?!

    1. I pored svega moramo priznati da je g.Zukorlic veliko osvezenje na srpskoj politickoj sceni. Veom razborit obrazovan i u stanju je da smri svakog protivnika sa argumentima i na kultiran nacin. A ove mrcine sto laju na coveka to su neki izrodi iz Suljovog zanra propale politike. Taj se okrece ki vetar duva.

      1. Djuro, kao prvo, Zukorlic nije“ Veoma obrazovan“ vec taman koliko i ova dvojica, sebi je dodijelio zvanje Dr na svom privatnom samoproglasenom univerzitetu, koji decenijama radi bez dozvole a onad i zvanje akademika. To zvanje ima jos jedan njegov skutonosa u Pazaru. Sta on radi u Srbiji, za to bi u svakoj normalnoj drzavi dobro odrobijao. Na stranu sto je nezamislivo to sto saradjuje sa Seseljem, koji je osudjen za ratne zlocine bas protiv naroda kome i Zukorlic pripada, makar on tako govori. Sto se tice Sulja i Rasima, oni su Sandzak unazadili toliko da se nikada vise nece oporaviti, ekonomski, kulturno i sve je rezultiralo da su mladi i obrazovani ljudi listom otisli. Za svu trojicu bi vazila jedna definicvija – Sandzak nija nkada pogodila veca nesreca od njih trojice.

  3. Ako hoćete da vidite o kakvom čovjeku se radi kada je u pitanju Muamer ZLukorlić samo na YouTube-u ukucajte u pretragu: Zukorlić prikuplja novac

    Ali odgledajte i one duže snimke ako hoćete malo više da se nasmijete

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.