Sve prognoze naših političara o ulasku Srbije u EU: Ministarka Joksimović računa da je to moguće i 2027

Ostavite komentar


  1. Da. Tamo gde Aja Jung vozi metro. A peraci prozora padaju na 15 sekundi. Srbija najjaca privreda u Evropi

  2. Dakle, eventualno za 15 godina vladavine SNS. A i tada će biti malo morgen.
    Ali zato su žute optuživali kako za 11 godina nisu uspeli da uvedu Srbiju u EU. I šta ćemo sad.

  3. Podsetite nas i na lagarije i datume od strane lazljive EU, poslednja je bila ona Junkerova prvog coveka EU u dva mandata, kad je n pocetku prvog mandata rekao niko ne zlazi 2019, da bi onda u drugom mandatu rekao 2025. Pitajte i nase pregovaraca za SSP kada im je EU obecavala ulazak, pa nas SSP od donose ja kosta ko Petra kajgana, tj izmuzla nas EU a onda od izmuzenih para vracaju neku crkavicu kroz IPA programe

  4. Ovakvoj politici ne može biti mesto u uniji. Prevarantska politika ne vodi u tom pravcu, samo služi zamajavanju naroda i za ostanak na vlasti.

  5. To mene ne zanima, verovatno da to tada neću živeti, zato o EU kao IV Nemačkom Rajhu mislim sve najgore!

  6. Ja mislim da je vreme da se ukine Ministarstvo za pridruzivanje EU. Siguran sam da to ministarstvo kosta ogromno a prakticno nema nikakvog uticaja na ishod „pregovora“. Srbija ima mnogo drugih stvari na koje se te pare mogu potrositi.

  7. Dokle god je ova vlast, necemo uci u Eu. Realno nezaslužujemo. I muka mi je od komentara kako nas neko ucenjuje! Pa valjda mi treba da se uskladjujemo sa svim Eu vrednostima, propisima, zakonima, spoljnoj politici…

  8. Izmisljeno ministarstvo, izmisljena „gispodja ministarka“ ciji je jedini posao presipanje iz supljeg u prazno, i prodaja magle narodu. I parazitiranje na narodnoj muci. Treba sav taj olos razjuriti, i ukinuti razna ministarstva, agencije, organizacije za uhlebljenje neradnika, parazita i lopova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.