Svećlja i Radomirović: Srpski MUP priveo direktora opštine Leposavić; Beograd se ne oglašava

Ostavite komentar


  1. i sta sad rade u eu, sta radi taj lik koji kao organizuje sastanke kurti vučić sta..dokle će da se trpi nečinjenje eu dokle..ovo je prevršilo svaku meru…i sta ce sad sa bude ..sta ovo je divljaštvo na koje kurti mora sa odgovori mora kako on samo zna ali mora..dosta vise terora..dosta, rada trajkovic pa trajkovic i svi misleći srbi se hapse, teraju da napuštaju radna mesta , i sad ovaj…dokle dokle vise….

  2. A gde je sada onaj „direktor“pa da osudi ovaj cin srpske policije?I ovaj je srbin petkovicu,samo sto on sam mmisli svojom glavom,pa je u vasim ocima „manje vredan“!Ne trebas nista da kazes,jer ionako samo lazes i pricas gluposti.

  3. Idemo Srbi da dizemo barikade uhvatili tako zvana Srbijanska policija Srbina dokle taj teror od Srpske teroristicke policije prema Srbima hoce da nas nema u Kosovskoj ne zavisnoj slobodnoj drzavi odm obavestiti UN vojsku u ponoj ratnoj spremi tenkove zagrijavati hilikoptere podozati .

  4. Sluzis fasistickom okupatoru i jos ocekujes da tebe i sina docekuju bombonjerama i svecanom muzikom? Toga nema ni kod brace Grim.

  5. I „posle Kurti je kriv“ Maltretiraju sopstveni narod samo sto misli drugacije od srpbsle vlasti.Ne misli kao sl. Boze savuja nevinog a krivnika kazni

  6. Upravo sada se odvija sudjenje u Hagu, optuzene su albanske „vodje“ teroristicke uck, izmedju ostalog optuzeni su za kidnpaovanje, prebijanje, drzanje u ilegalnim logorima i za ubistva Albanaca za koje su smatrali da im nisu lojalni i da rade za drzavu Srbiju. Tako da se mole ovi dezurni albanski botovi da smanje dozivljaj i da prestanu da glumataju, odnosno neka probaju tamo gde ih ne poznaju.

  7. Slobodan Milosevic je pre dvadesetak i vise godina imao nekoliko „postenih Albanaca“, neke od njih je vodio cak i u Rambuje i sluzili su kao pokazatelj da je delegacija Srbije „multietnicka“… Pitanje za ove Kurtijeve pionire koji se ovde javljaju, da li ste vi Albanci te Miloseviceve Albance smatrali za one koji „misle svojom glavom“, da li ste ih postovali? Kapirate tragikomicnost toga da Kurti nije u stanju da dobaci dalje od taktike koju je Milosevic (neuspesno) koristio pre toliko godina?

  8. Od desetak komentara, nekih osam su napisani od strane albanskih naci botova, bas zanimljivu publiku privlaci Danas ili se radi o ukusu Danasovog cenzora?

  9. @Nikola

    Naravno da te je sramota kao i svakog drugog Srbina – neverovatno da svaki okupator i neprijatelj Srbije u svako vreme moze da nadje Srbe koji su spremni da prodaju i svoj narod i svoju drzavu i rodjenu majku za neki sitnis. Naravno, ovi Radomirovici su nebitni i beznacajni, bilo je Srba koji su obukli ustasku uniformu i stigli do cina generala, e to je dno.

  10. @posteni srbine ! A kome sluzi srpska ljista ? Eno ih u skupstini republike kosova,ne pada im na pamet da napustaju skupstinu. plata leze svakog meseca. Nema nevinih srba koji su u kosovskim institucijama,svi su isti,novac i samo novac!

  11. Srbija zatvara vrata neposlušnim Srbima znajuči da nemože više imati uticaja u Republici Kosova.

  12. Odakle vam pravo da objavljujete pojedine komentare koji na najstrašniji način vređaju Srpski narod ma gde on bio?

  13. @Analitičar AB

    Tako je bote, a sada trk po honorar tj. burek. Zasluzio si.

  14. Sto pre da srbi priznaju realnost bolje za njih a i za region.
    Dok srbi zive na nekim utopiskim iluzijama daleko od stvarnosti bice ovako, srbin protiv srbina, srbin protiv albanaca…..
    a na kraju svaki protiv svakog ….

  15. Eto,kada Radoica upire prstom u tudju decu,radi svojih mentalnih zadovoljstava,neka vidi kako je bilo svim tim roditeljima dece koje je on ponisanio,a ovaj takozvani ministar uhapsio. Eto toliko!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.