Svečlja: Oko 400 srpskih ekstremista čeka nalog Vučića za napad na Kosovo

Ostavite komentar


  1. Ovo su izjave za 90-te,a ko je šta poklonio prosudite sami.

  2. Nije Vučić zlato, daleko od toga, ali vi dole ste mi se smučili do najtanjeg živca. Stalno prizivate neko sr**e, pa će vam se i desiti. Ništa nije bez razloga. Ni ovo što se nama u Srbiji danas dešava, ne danas, već par decenija, ali ni ono što se vama dole desilo, nije iz čista mira. Nemoj da se lažemo. Kad-tad svako dobije po zasluzi. E,s ad, kad onaj koji sprovodi zaslugu pretera, zaduži se kod istog onog koji sprovodi karmu, i taj krug se ne zaustavlja. Treba znati stati. Dobili ste više nego što ste očeivali, pa, stanite. Ne čačkajte. Kamra is a bitch, znate…Jako dobro znate.

  3. Da je srece da ih je 4000, pa da formiramo oslobodilacku humanitarnu organizaciju.

  4. Evo još jedan dokaz da Albanski političari plaše svoj narod i produbljuju mržnju po direktivama sa zapada.

  5. Kako zaboravise šiptari brzo 1998 godinu, mi u Srbiji nismo, nećemo opet biti ljudi, necemo opet oprostiti, brze nego što mislite dolazimo.

  6. Nisu to ekstremisti,vec ljudi koji hoce da oslobode deo svoje teritorije od terorista.

  7. pa sve sto je do sada izjavio ovaj covek ..nije bilo tek tako ..nego sve istinito…tako da …njemu treba verovati na izjave…a ovo je i znak da onima koji planiraju upad na kosovo, da nece bas to tek tako proci..kao u banjskoj….nece……

  8. Не брините, ако чекају Вучићев налог, начекаће се

  9. Грешка или у штампи или је овај назови дипломата лоше информисан. Није 400 екстремиста већ 40000.

  10. A koliko siptarskih ekstremista zivi u velikim gradovima po Srbiji pa ih niko ne dira.

  11. Nije u redu pdgrevati itako krhku situaciju zarad ličnih interesa. Narod hoče normalno da živi.

  12. Грешка није 400.већ 400000 патриота чека наредбу од председника или патријарха. Живела СРБИЈА. Поздрав из братске Русије.

  13. Zasto Sveclja ako je vec toliko hrabar ne kaze NATO-u da se povuce sa Kosova? Zasto se Sveclja i Albanci kriju ispod suknje NATO-a? Albanci konstatno provociraju i izivljavaju se nad civilima i nenaoruzanima a kada prigusti onda trk` pod NATO suknju. Jadni i bedni.

  14. Nidam stvarno ni u nednom komentary.do sada bio nekulturan ali ovaj put moram reci sledece,: KOJA JE OVO BUDALA. OZE SACUVAJ.

  15. Niti ste suvereni a jos manje samostalni ali o yome necemo trositi ni vreme ni reci a sto se tice tih ekstremista kamo lepe srece da ih je i 4 000. Bilo bi lepo ali nista od toga.

  16. ne cekaju samo ekstremisti nego i vecina srba,evo je sam recimo protiv rata al za kisovo se nebi puno dvoumijo obuci uniformu i uzeti pusku za obranu suvereniteta Srbije.tako dok god se taj oteti deo ne vrati u svoje srce vi ce te morati brinuti sta ce biti i ko je za sta spreman.Za nas Srbe Kosovo je Srbija i kad tad mi dolazimo bez ili sa puskom,a vi mozete samo birati kako ce mo doci

  17. Ne brinite vi dok ih je 400 . Brinite kada ih bude 400 puta po 400 i Srbiji ne bude pretila opasnost od NATO i sankcija zapada , a to će se sigurno namestiti u budućnosti ( Srbija uđe u NATO i EU npr. i onda u sukob sa kvazi državom nepriznatom od dobrog dela sveta i EU ) .

  18. Novinari bi trebalo da poznaju ustav Srbije.
    Možda i povelju UN.
    Ne postoji Kosovo kao ni njeni ministri.

  19. Kako albanskim političatima nije jasno da dok god srpski narod na referendumu ne glasa za nezavisnost Kosova ono neće biti nezavisno.
    Ni srpskim političarima da je Kosovo zauvek izgubljeno kao deo Republike Srbije. Ovo su polazne osnove za nalaženje trajnog rešenja. Ono nije nemoguće. U Evropi funkcioniše sasvim dobro. I zove se Švajcarska.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.