"Svedoci zločina OVK u opasnosti"

Ostavite komentar


  1. Tekst zbog svoje istinitosti deluje nestvarno. Navikli smo na "istinu" da su se iredentisti samo branili, a nikako činili i zločine. Njihova bezgrešnost je postala legenda, a legende su večne. Kako verujemo, tako nam i jeste.

  2. Srbija čuva zločince, pa čak i generala Đukića osuđenog za granatiranje tuzlanske Kapije kojom prilikom je ubijena 71 mlada osoba. On nije u opasnosti, a nije ni jedini.

Ostavite komentar


Politika

Vučević na mitingu SNS u Novom Sadu: Nema predaje 2. juna 10

Vučević na mitingu SNS u Novom Sadu: Nema predaje 2. juna

Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je danas da je lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" nadstranačka, da je to pokret za državu i narod, predvođen predsednikom Republike, koji će na izborima u svim gradovima i opštinama odneti pobedu na izborima 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.