Svetske agencije ocenjuju: Diplomatska napetost u odnosima Zagreba i Beograda

Ostavite komentar


  1. Novoimenovana ambasadorka Srbije Jelena Milic to ima da resi brzo. Cin polozi pripravnicki ispit u MSP u januaru 2023….

  2. Ko je glup, s jedne ili druge strane, ko ništa nije shvatio iz iskustva devedesetih – nema mu pomoći. Bar nek ćuti i ne lupeta gluposti.

  3. Braco Srbi još niste shvatili ustašku politiku ni nakon pobijenih 700 000 Srba, Roma i Jevreja u Jasenovcu i to nije bilo dovoljno pa su to ponovili 1990. do 1995. I tada je ubijeno i proterano više od 500 000 Srba iz Hrvatske, ali taj progon traje i danas samo drugim sredstvima. Tako da su danas Srbi statistička greška u toj državi koja je primljena u EU.

  4. Blago hrvatskoj i eu kada imaju potomkeJasonovca koji gaje fasizam.To se

    Blago hrvatskoj i eu kada imaju potomke Jasenovca kao fasiste da se i danas hvale kako uspesno ubijaju i proteruju Srpski narod..Tose zove evropska demokratska drzava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.