Svilanović: Ekonomija ide dobro ali ima problema sa vladavinom prava, medijima i korupcijom

Ostavite komentar


  1. Nije dobro na polju vladavine prava , slobode modija, borbe protiv kriminala.Ako ste to konstatovali zašto onda vlast davi i gnjavi i ne rešava pitanje Kosova, pa da se uhvati u koštac sa navedenim problemima, jer je očito da nije u stanju da rešava i jedno i drugo zajedno.

    1. Šta je ovaj gospodin učinio za Srbiju sem što se lepo udomio i uživa.

  2. Kome ovaj govori o korupciji!? Pa njegovi su zbog korupcije i doveli ove presvučene radikale na vlast!

  3. Ceo bivsi politicki angazman ovog coveka bio je usmeren da se ugura medju eu birokrate. Od kako mu je to uspelo on otud stalno nesto trusi po principu“ziv mi bogami, jes, tako je“, pazeci da srpsku vlast ne navede da postavi pitanje njegovog eu angazmana i velike plate. Skinite ga sa Danasove pevnice. To bar mozete, da nas ne iritira i ne vredja svojom koristoljubivom i podanickom pojavom.

  4. Samo tebi ide dobro , posle petog oktobra lepo si se udomio, i svima se ulagujes, samo da se dovuces do penzije, pricas ono sto svi znaju, koliko vas je na grbaci gradjana Srbije

  5. Nemamo mi problem sa vladavinom prava. Mi uopšte nemamo vladavinu prava tako da nam ni ne može praviti probleme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.