SZS bez odluke o povratku u Skupštinu

Šta će se dešavati na sednici parlamenta koju je najavio Vučić

Ostavite komentar


  1. Da li će bojkotovati poslaničke plate i dnevnice, kad već neće da učestvuju u radu skupštine.?

    1. Nema šanse pa i sada dok traje ova pandemija redovno su se raspitivali i dolazili na blagajnu, tog dela prihoda nikako ne žele da se odreknu!

  2. Ovi iz SzS-a mesecima pre korone nisu zeleli da dolaze na posao za koji ih debelo placaju jer im ne odgovaraju uslovi. Cisto sunjam da ce sad, jer oni politiku vode na Twiteru ne u Skupstini Srbije. Ja kad bi rekao svom gazdi da se ne slazem sa njim jer mi ne odgovaraju uslovi gde radim i da necu dolaziti na posao, a da on mora platiti mi. Znaci iz mesta bi mi rekao idi ti kuci gde ti odgovaraju uslovi i potrazi drugi posao sa odgovarajucim uslovima.

    1. SZS nije briga za narod oni samo gledaju licne interese i vode politiku dezinformacija na twiteru.

  3. Gospodo iz opozicije evo vam jedinstvene prilike da se iz bojkota vratite na sednicu Parlamenta na velika vrata, pošto je trenutno najaktuelnija tema korona virus, a u prethodnih mesec i nešto dana imali ste masu primedbi pa mislim da je pravo vreme da se sve iznese na sunce, a ne da se krijete iza nekih objava po društvenim mrežama i nazovi KZN gde se nikako ne donose odluke?

  4. Niko ne traži da izađate na izbore, odluka je na vama, ali da se o koroni i vanrednom stanju treba raspravljati i to nikako ne treba propustiti.

  5. Nema nikave sumnje da li će bojkotovati poslaničke plate i dnevnice neće, već neće da učestvuju u radu skupštine to je takođe sigurno.

  6. Jos jednom du dokazali da ih nije briga za narod i bolju buducnost Srbije nego samo za njihov sospstveni interes, ako ce da bojkotuju i dalje, neka im uzmu i platu.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.