SZS: Napadom na Đilasovu porodicu vlast ušla u najmračniju fazu

Ostavite komentar


  1. Bravo savez za srbiju,kazete da necete Vucicu oprostiti decu a zaboravili ste na Vucicevu decu,SRAM VAS BILO LICEMERI JADNI…..

    1. Ma niko nije pominjao decu. Sam Djilas je to iscenirao. Lepo kažu Djilase lopove vrati pare. Gde se tu pominju deca. Samo se Vučićeva deca pominju u negativnom kontekstu i ničija više. Još jedna laž opozicije. Samo pokazuju svoju nemoć. Suze Djilasove navodno zbog dece. Smešno.

  2. Ovim večeras SNS još NIJE dosegao dno dna.
    Do dna im preostaje samo još jedan poslednji korak, a to je ubijanje političkih neistomešljenika. Da li će i taj korak preći kad se osete ugroženi gubitkom vlasti? Mislim da hoće.

  3. Sad si se setio svoje porodice, a njegovu decu od najmlađeg do najstarijeg lično uzimate u usta i svašta pričate. Vama decu bar niko nije uzimao u usta. Prvi ste počeli sa svojim performansama, ovi su samo uzvratili, šta se bunite sada. Kako radite tako vam se vraca. I batalite više Vučića, pričajte više o svojim političkim programima, idejama, šta se bavite Vučićem.

    1. Pa zar mu sin nije bio na svetskom prvenstvu u fudbalu sa vidjenijim navijackim intelektualcima, sa severne i juzne tribine.

    1. Slazem se da decu ostavimo na miru.Pozabavimo se sa ovim matorcima.Oni sve pokrase za lek im malo bilo.Kao da nece leci na isto mesto gde i siromasni.Samo neka pozure !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.